Евтим Милошев скоро ще пусне по БНТ първия си детски

...
Евтим Милошев скоро ще пусне по БНТ първия си детски
Коментари Харесай

Милошев пуска сериала от Банкя и „Факултето“

Евтим Милошев скоро ще пусне по Българска национална телевизия първия си детски сериал – „ Румбата, аз и Роналдо “. Поредицата от 8 епизода беше снимана преди две години, само че в този момент й пристигна времето. Историята е за три момчета от дребен град,  които мечтаят да си създадат футболен тим, да вземат участие на специфичен шампионат, да го завоюват и някой ден да станат огромни играчи. Топката и страстите към нея избавя някои от тях от компютъра и цифровия свят.

След дълъг и изтощителен кастинг, дирижиран от Милошев и Боряна Пунчева, за трите съществени функции са определени Ангел Христов – същинска невръстна звезда в действителния отбор на ромската махала в София, Мартин Паунов от трупата на Димитър Еленов и ученикът от Банковата гимназия Мартин Методиев. Докато камерите се въртят в Банкя и „ Факултето “, всички са супер съпричастни. „ Имахме страхотни връзки в екипа. Заедно бяхме на премиерата на „ Том Сойер “ в Сатирата, където Мартин играе Хъкълбери Фин “, споделя Милошев, за който работата с невръстни актьори е сложна, само че сладка.  И тримата юнаци се канят да аплайват в НАТФИЗ. „ Споменът за тогавашните детски сериали към момента е доста жив, стремили сме се да хванем техния дух “, разяснява още известният продуцент.  

По пътя към фантазията трите момчета се оправят освен с треньори, само че и с бандити – от ъндърграунда и от властта. Преминават през изменничества и другарства, спорове между  тях и сред родителите им. Чрез конфликтите в света на възрастните получават първите си съществени житейски уроци.

Сценаристи са Александър Чобанов, Владислав Тинчев, Христина Апостолова и Христо Раянов. Режисьори са Александър Косев, Станислав Тодоров, Евтим Милошев, а оператор - Мартин Балкански. Музиката е на Иван Тишев, текстът на песните е на Румен Стефанов. Другите деца на терена са Илиан Божков, Дария Хаджийска, Далия Георгиева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР