Евроскептици от британската Консервативна партия не постигнаха съгласие за алтернативен

...
Евроскептици от британската Консервативна партия не постигнаха съгласие за алтернативен
Коментари Харесай

Евроскептици от Консервативната партия не постигнаха съгласие за алтернативен план за Брекзит

Евроскептици от английската Консервативна партия не реализираха единодушие за различен проект за Брекзит и подготвяният от тях документ в последна сметка няма да бъде оповестен, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция

Привърженици на Брекзит в партията на премиера Тереза Мей, които не желаят близки връзки с Европейския съюз, разпространиха документ от 140 страници, съдържащ различен проект за излизане на Англия от Европейски Съюз. Депутатът от Консервативната партия Джейкъб Рийс-Мог съобщи обаче, че документът няма да бъде оповестен.

" Истината е, че размислихме ", сподели Рийс-Мог.

Бившият заместник-министър по въпросите на Брекзит Стив Бейкър разгласи през вчерашния ден, че към 80 депутати консерватори са подготвени да гласоподават срещу проекта на Тереза Мей за Брекзит, напомня Ройтерс.

Англия би трябвало да напусне Европейски Съюз на 29 март следващата година, само че към момента няма съглашение за изискванията по излизането от блока.

Главният договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние съобщи през вчерашния ден, че съглашение за Брекзит е допустимо до шест или осем седмици, в случай че участващите в договарянията са реалистични в настояванията си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР