Европейският шампион Португалия победи Италия с 1:0 на стадион Луш

...
Европейският шампион Португалия победи Италия с 1:0 на стадион Луш
Коментари Харесай

Португалия спечели срещу Италия в Лисабон

Европейският първенец Португалия победи Италия с 1:0 на стадион " Луш " в Лисабон пред 53 000 фенове в мач от група „ А “ на шампионата Лига на нациите.

Единственият гол в дуела означи нападателят на „ Севиля “ Андре Силва в 48--ата минута с акуратен удар с левия крайник от десетина метра.

Кристиано Роналдо не играе в мачовете на Португалия този месец, защото желае да се концентрира напълно в представянето си за „ Ювентус “ и по-бързо да се приспособява към новия си отбор.

" Португалия е любимец в нашата група, само че борбата занапред стартира. Не обичаме да губим, само че също не трябва да забравяме, че в тези мачове би трябвало да рискуваме повече, в случай че желаеме да спечелим. Знаем, че в нашия тим има проблеми, тъй като в случай че нямаше, щяхме да играем на международното това лято. Целта е да сглобим тим за Евро 2020 ", разяснява селекционерът на „ адзурите “ Роберто Манчини.

В различен мач от шампионата, в група „ В “, Турция се наложи над Швеция с 3:2 като посетител. „ Тре крунур “ водеше с 2:1 две минути преди края, само че направи цялостен поврат голове на Емре Акбаба.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР