Швейцарският национал Фабиан Шер е със счупен нос след равенството

...
Швейцарският национал Фабиан Шер е със счупен нос след равенството
Коментари Харесай

Защитник на Швейцария е със счупен нос след сблъсъка с Шотландия

Швейцарският национал Фабиан Шер е със строшен нос след равенството с 1:1 против състава на Шотландия в сряда вечер на Европейското състезание по футбол, усложнявайки така и така тежката вечер за тима.

Шер се сблъска с шотландеца Антъни Ралстън в 19-ата минута, като и двамата футболисти се нуждаеха от здравна интервенция, само че останаха в игра по време на дуела в Кьолн.
 Мурат Якин: Шакири потвърди, че живее и диша за такива моменти
Мурат Якин: Шакири потвърди, че живее и диша за такива моменти

Наставникът съобщи, че Швейцария ще направи всичко допустимо, с цел да излезе от групата

" Носът ми е строшен ", разкри Фабиан Шер пред швейцарската телевизия Blue Sport.

" Имаше много единоборства и дуели, както и чакахме. Те направиха мача доста сложен за нас ", разяснява още Шер във връзка шотландците, които се борят за опция да се класират за етапа на елиминациите на огромен шампионат откакто не съумяха да го създадат в последните си 11 опита.

Фабиан Шер претърпя много удари в кариерата си досега, откакто счупи носа си и през 2018 година и получи мозъчни разтърсвания през 2019-а, 2022-а и 2023 година.

" Мачът беше доста натоварен за всички. Това извади на напред във времето пристрастеността ми. Това е част от играта ", съобщи швейцарският национал.

Френският нападател Килиан Мбапе също пострада със строшен нос в първия си мач на Европейското състезание по футбол и ще носи маска в оставащите мачове.

От швейцарския лагер към този момент не са разяснява публично травмата на Фабиан Шар и дали той ще играе в решителния финален мач от група А против домакина Германия в неделя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР