Целите на акулите са високи за предстоящия сезон ФК “

...
Целите на акулите са високи за предстоящия сезон ФК “
Коментари Харесай

Черноморец 1919 започна подготовка с амбиция за незабавна промоция

Целите на " акулите " са високи за идния сезон

ФК „ “ започва през днешния ден лятната си подготовка. Главният управител изведе за първо занятие на ст. „ Иван Притъргов “ в кв. „ Долно Езерово “.

Добрата вест е, че съставът на 80 % е непокътнат, което си е достижение и гаранция, че през сегашния сезон ще се гонят високи цели.

Главният управител е безапелационен, че футболистите и спортно-техническият щаб са превъзмогнали злополучното изпадане в Трета лига.

„ Мястото на „ Черноморец 1919 “ е в професионалния футбол. Ясно ми е какви неточности сме създали. Много старания ни костваше този временен интервал, с цел да убедим всеки един от футболистите, че имаме да вършим доста работа, че сме длъжни на клуба и се веселя, че по-голямата част от тях останаха “, сподели.

Той бе безапелационен, че главната цел е запазването на микроклимата в тима и признава, че това е една от аргументите за срутва през пролетния сезон.

Напуснали към този момент са Камен Костадинов, Мариян Тонев, Бадара и още няколко състезатели, които бяха част от миналогодишната селекция.

Основните съперници за първото място в групата са „ Спартак “ Пловдив, „ Саяна “ Хасково и „ Марица “ Пловдив, а Югоизточната " В " група по традиция е " корава " с сложни противници като " Розова котловина ", Димитровград, Свиленград и други. Това обаче не плаши бургаските акули.



Новият ръководител на УС на ФК „ Черноморец 1919 “ подсигурява, че бюджетът за новия сезон е подсигурен и основна смяна от предходната година няма да има. Целта е неотложно връщане в професионалният футбол.

„ Няма какво да използваме други тактики – ние тръгваме като любимци. Запазихме тима, ще го подсилим малко. Надявам се бургаската общност да ни поддържат “, сподели пред Флагман.бг.

„ Черноморец 1919 “ ще играе срещите си от шампионата на Югоизточната „ В “ група на стадион „ Иван Притъргов “ в кв. Долно Езерово.
 Философията на новия ръководител на УС на " Черноморец 1919 " доктор Спасимир Иванов е да делигира отговорности на спортно-техническия щаб в лицето на основния управител Ангел Стойков, а самият той да се занимава с обезпечаване на финансиране и възстановяване на изискванията в клуба     Д-р Спасимир Иванов е безапелационен, че ще направи всичко допустимо, с цел да завоюва клубът промоция 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР