Европейският съюз ще разгърне тотална икономическа война срещу Русия. Това

...
Европейският съюз ще разгърне тотална икономическа война срещу Русия. Това
Коментари Харесай

ЕС ще започне тотална икономическа война срещу Русия

Европейският съюз ще разгърне тотална икономическа война против Русия. Това съобщи министърът на финансите на Франция Бруно льо Мер.

" Ще разгърнем тотална икономическа и финансова война против Русия ", съобщи министърът. " Руският народ ще понесе следствията ".

Санкциите, които Европейският съюз постанова против Русия, ще унищожат нейната стопанска система, съобщи още министърът.

" Съединени американски щати и Европа дружно образуват най-мощния стопански блок на планетата ", сподели той. " Ще предизвикаме срив на съветската стопанска система. "

След началото на нашествието в Украйна западните страни оповестиха нови организационни ограничения против Москва. Европейски Съюз реши да забрани интервенциите, свързани с ръководството на запасите и активите на Руската централна банка. Освен това ограниченията на Европейски Съюз са ориентирани към няколко огромни финансови институции, в това число Сбербанк и ВТБ. За някои държавни сдружения е мъчно да набират капитал от чужбина. Германия спря процеса на узаконяване на газопровода " Северен поток-2 ".

Европейски Съюз също по този начин забрани на всички съветски самолети да кацат, изхвърчат или летят над територията на страните от Европейски Съюз, а на своите компании - да доставят самолети или елементи, употребявани в тях, на Русия.

Москва съобщи, че авансово е подготвила проект за деяние при положение на нова вълна от решения за наказания. Властите подчертаха, че ще окажат нужната поддръжка на предприятията, наранени от рестриктивните мерки, с цел да обезпечат гладкото действие на стопанската система.
ТЕМА преди 23 минути 239 преди 28 минути 1087 преди 2 часа 1040
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР