Европейският съюз наложи забрана за превоз на товари с превозни

...
Европейският съюз наложи забрана за превоз на товари с превозни
Коментари Харесай

Забранява се влизането в ЕС на TIR-ове с руски регистрационни номера

Европейският съюз наложи възбрана за транспорт на товари с транспортни средства, регистрирани в Руската федерация и Беларус, се споделя в изказване на Митническата работа на Русия, оповестено от профилираното автомобилно издание " За рулем ".

„ Митническите служби на страните от Европейския съюз, граничещи с Руската федерация и Република Беларус, базирайки се на петия пакет от наказания, стопират допускането на транспортни средства, регистрирани в тези страни, до територията на Европейски Съюз “, се споделя в прессъобщението.

Сега транспортни средства за интернационалните транспорти с съветски и беларуски регистрационни номера няма да могат да придвижват артикули през територията на страните от Европейски Съюз. За в този момент това ограничаване не визира камионите, доставящи фармацевтични, медицински, хранителни и селскостопански артикули, в това число пшеница.

Пътните връзки за филантропични потребности също остават отворени. Експертите считат, че възбраната за транспорт на товари ще засегне рафтовете на магазините след три седмици - тогава може да стартират спирания на доставките. Въпреки че има и евентуален сюжет, през това време съветските управляващи да обмислят благоприятни условия за заобикаляне на рестриктивните мерки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР