Европейският съюз изключително много иска да спечели Байдън, тъй като

...
Европейският съюз изключително много иска да спечели Байдън, тъй като
Коментари Харесай

Журналист: Тръмп е кошмар за Европа, но вероятно ще бъде преизбран

Европейският съюз извънредно доста желае да завоюва Байдън, защото той няма да води патриотична американска политика. Тръмп е призрачен сън за Европа, само че мисля, че той ще бъде избран отново. Това съобщи журналистът Огнян Дъскарев в предаването „ Бизнес старт “ с водещ Христо Николов.

Дъскарев цитира данни от петък, съгласно които Тръмп повежда в изследванията измежду гласоподавателите.

„ Инцидентите с чернокожи жители чакам да бъде основни в дебатите, дружно с стопанската система “.

По думите на Дъскарев Байдън ще атакува Тръмп като безчувствен човек към расовите тематики, а Тръмп ще го атакува с това, че не мисли трезво поради възрастта си.

Журналистът Огнян Дъскарев изясни, че поради увеличението на работните места с 300 хиляди през интервала май-юли, пазарите в Съединени американски щати са прекомерно оптимистични.

„ Първият спор ще е на 29 септември, само че тематиката не е ясна. Интересно е по какъв начин ще се показа Байдън, защото той се крие от пет месеца в мазето си, а Тръмп е акула “.

Дъскарев изясни, че Тръмп е срещу икономическия глобализъм, защото от Съединени американски щати са били изнесени доста производства. Според журналиста Байдън ще работи за Китай, само че няма да го прави намерено.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР