Европейската младежка стратегия бе официална приета! 11-те младежки европейски цели,

...
Европейската младежка стратегия бе официална приета! 11-те младежки европейски цели,
Коментари Харесай

Приеха Европейската младежка стратегия

Европейската младежка тактика бе публична призната! 11-те юношески европейски цели, на които се основава, бяха признати в София в рамките ни Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Новината беше обявена в Туитър от българския министър на младежта и спорта Красен Кралев. Той сега взе участие в Съвета на Европейски Съюз в бранш „ юноша “.

Новата Европейска тактика за младежта се основава на 11-те Европейските юношески цели, признати в София през април тази година. Бъдещето на младежите в Европа беше предпочитана тематика в границите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и е измежду целите в управническата стратегия на българското държавно управление.

България ще вземе под внимание новата Европейска младежка тактика при правене на идната си Национална тактика за младежта.

В рамките на Съвета на Европейски Съюз стартираха договарянията с Европейския парламент по Регламента за Европейски корпус за взаимност (ЕКС) за интервала 2021 – 2027 година Предложението за правилник стъпва на неотдавна завършилите в границите на Българското председателство договаряния за правилник за ЕКС, който влезе в действие на 5 октомври 2018 година

Завършването на договарянията с Екологичен потенциал по досието беше един от значимите и основни триумфи на Българското председателство. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР