Европейската футболна централа УЕФА глоби Айнтрахт (Франкфурт) за расистко или

...
Европейската футболна централа УЕФА глоби Айнтрахт (Франкфурт) за расистко или
Коментари Харесай

УЕФА не пожали и Айнтрахт

Европейската футболна централа УЕФА санкции Айнтрахт (Франкфурт) за расистко или дискриминационно държание на почитателите на тима в мача от Шампионската лига против Марсилия по-рано този месец. Подобна глоба беше наложена и на Ювентус. 

Германският клуб разгласява изрично известие, че се дистанцира от почитатели, показващи нацистки значи на „ Стад Велодром “, само че въпреки всичко бе осъден за расистко държание и за още три нарушавания. Общата гроба за Айнтрахт възлиза на 45 хиляди евро, както и сходно условно наказване за отчасти затваряне на стадиона. 
 УЕФА стартира дисциплинарни производства против Айнтрахт и Марсилия УЕФА стартира дисциплинарни производства против Айнтрахт и Марсилия
По-рано стана ясно, че тимът на Марсилия, който бе осъден за мятане на предмети от почитателите, запалване на факли и други нарушавания, ще играе идващия си домашен дуел от Шампионската лига при закрити врата. Френският клуб към този момент бе застрашен от сходна глоба през юни, а ще би трябвало да затвори отчасти стадиона си и за мача с Тотнъм на 1 ноември. 
 УЕФА наказа Ница и Марсилия с по едно домакинство пред празни трибуни УЕФА наказа Ница и Марсилия с по едно домакинство пред празни трибуни
Друг френски клуб - Ница, пък ще семейства в идната си среща от шампионата Лигата на конференциите при закрити врата поради произшествия на последните им два мача от шампионата този сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР