Европатриотът от ВМРО Ангел Джамбазки защити идеята на партията си

...
Европатриотът от ВМРО Ангел Джамбазки защити идеята на партията си
Коментари Харесай

Джамбазки не ходил в казарма, защото учил право. И така 10 години |

Европатриотът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки отбрани концепцията на партията си за възстановяване на наборната военна служба с изказванието, че тя създавала потребни привички у младежите.

" Наборната военна работа би трябвало да е наложителна, тъй като младите мъже и дами получават качества, потребни за тях и за обществото ", съобщи през днешния ден в утринния блок на бТВ той.

За възобновяване на казармата в остарелия й тип съгласно него имало и геополитически аргументи.

На въпроса на водещата " Вие къде сте служил ", Джамбазки искрено се смути и отговори, че не е служил, тъй като не е приключил висшето си обучение по право в точния момент и то му е лишило общо 10 години.

През това време патриотът се е отлагал пред наборната комисия с показване на служебни бележки, че е студент. Колко пъти се е явявал с такава записка Джамбазки не съумя да си спомни. Процедурата траяла до анулацията на наложителната казарма.

На въпрос на водещата за какво не е прекъснал следването си, с цел да влезе в редовете на българската войска, Джамбазки отговори, че право мъчно се приключва, в случай че си прекъснал един път.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР