Европа преживя екстремни горещини, наводнения, суши, силни бури и най-големия

...
Европа преживя екстремни горещини, наводнения, суши, силни бури и най-големия
Коментари Харесай

Човекът и климатичните промени – търсете новия брой на списание ,,Мениджър“

Европа претърпя рискови горещини, наводнения, суши, мощни стихии и най-големия горски пожар през 2023 година Щетите са за милиарди долари, а следствията за човешкото здраве са изключително тежки. Това рисково време ще продължава и ние би трябвало да се подготвим за него. Това са изводите от изследване, направено от Службата за мониторинг на климата " Коперник " на Европейски Съюз и Световната метеорологична организация.

„ Дългосрочната инвестиция е основна за естественото бъдеще и стабилната стопанска система, въпреки и в по-сурови и непредвидими условия “ , споделя на страниците ни доктор Джули Брекманс от Европейската организация за околна среда, която излезе с първата по рода си Европейска оценка за климатичния риск.

Климатът ще промени и земеделието и естествените прерогативи на една или друга страна в развъждането на разнообразни култури. Какво се случва на пазара на какао и какъв брой дълго ще продължи? Какви са прогнозите за реколтата от зърнени култури и по какъв начин ще се движат цените при храните. Обърнахме се към специалисти, с цел да очертаем трендовете на тези пазари.

Климатичният и геополитическият риск, както и бързото развиване на технологиите изискват различен вид водачество. Готова ли е Европа за него и какво може да чакаме като послания на избори по време на избори? Отговорите ще намерите на нашите страници.

Ще научите още по какъв начин да си отгледате стартъп и какво се случва в туризма.

За трендовете в банковия бранш и пазара на недвижими парцели беседваме с Никола Бакалов, основен изпълнителен шеф на Fibank.

Търсете бр. 4/2024г. на списание „ Мениджър ” в:
разпространителската мрежа платформата за цифрово четене
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР