Еврокомисарят по земеделие Януш Войчеховски ще има специално участие утре

...
Еврокомисарят по земеделие Януш Войчеховски ще има специално участие утре
Коментари Харесай

Еврокомисарят по земеделие на международен форум на Стандарт

Еврокомисарят по земеделие Януш Войчеховски ще има особено присъединяване на следващия ден в конференцията на " Стандарт " " ДА! На българската храна ". 15-ият Коледен конгрес, отдаден за поддръжката за българските производители, преработватели и търговци, тази година е интернационален.



Европейска среща на върха ще се състои на форума " Криза и зелена договорка: Време за бързи решения в земеделието ". Международната конференция, която е част от националната акция " Да! На българската храна ", ще стартира в 10 ч. в зала " София " на хотел " Маринела ".

Специални препоръки към българските фермери ще даде комисар Войчеховски. Той ще изясни всички европейски благоприятни условия, от които могат да се възползват родните компании в земеделието и хранително-вкусовата промишленост.

На въпросите на бизнеса ще дават отговор най-големите специалисти в Европа. Специално присъединяване ще имат Пиер Баску, шеф " Устойчивост и подкрепяне на приходите ", в Главна дирекция „ Земеделие и развиване на селските региони “ в Европейска комисия. Детайли от новата Обща селскостопанска политика на Европейски Съюз ще обясни Улрике Мюлер, евродепутат от група " Обнови Европа ".

За българските производители и преработватели от изключително значение е присъединяване на Пека Песонен, общоприет секретар на Копа Коджека. А за дребните ферми и младите фермери - препоръките на Диана Ленци, ръководител на Европейския съвет на младите фермери.

Специализираният панел " Зелената договорка и бъдещето на агросектора ", в който ще се разискват европейските благоприятни условия за България, ще бъде воден от евродепутата от ДПС/ " Обнови Европа " Атидже Вели, който дава отговор директно за цялата Общо селскостопанска политика на Европейски Съюз.

Своите въпроси и рекомендации към изпълнителната и законодателната власт в България ще могат да насочат по време на форума фирмите. Модератор на панела " Неотложни ограничения против рецесията. Как българските производители да станат конкурентни на външния пазар ", ще бъдеМариана Кукушева, ръководител на УС на браншовия съюз на хлебарите и сладкарите.

Най-голямото и най-представително събитие в земеделския отрасъл за годината ще се излъчва директно онлайн във Facebook страницата на " Стандарт ". В него присъединяване ще вземат близо 100 от най-големите производители, преработватели и търговци. Мнения ще дадат всички браншови организации, както и комерсиалните вериги.

Участие във форума ще вземат зам.-председателя на Народно събрание Има Митева, топ специалистът на Има Такъв Народ и депутат Пламен Абровски, съпредседателят на Демократична България и депутат Борислав Сандов, специалистите на Движение за права и свободи и депутати Имрен Мехмедова, Ализан Яхова и зам.-председателят на Движението Халил Летифов, депутати - специалисти в земеделието.

Комплименти от националните си кухни за гостите ще създадат особено за форума посланиците на Кралство Мароко Нейно превъзходителство Закия ел Мидауи и на Република Турция Айлин Секизкьок. В конференцията ще вземат участие още посланиците на Азербайджан Негово Превъзходителство Хюсеин Хюсейнов и на Румъния - Бръндуша Предеску.

Престижното интернационално събитие ще е цялостно с изненади за гостите. Те ще пият кафе в ядливи чаши, ще пробват колагенови пуканки, които могат да са част от кето диета за намаляване и барчета от месо, които най-големите фитнеси у нас предлагат да са в сака за спорт и да се хапват напът за залата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР