Евродепутатъти и зам.шеф на съуправляващата ВМРО Ангел Джамбазк остава без

...
Евродепутатъти и зам.шеф на съуправляващата ВМРО Ангел Джамбазк остава без
Коментари Харесай

Джамбазки остава без книжка за година

Евродепутатъти и зам.шеф на съуправляващата Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазк остава без шофьорска брошура за година, както и е санкциониран с 1000 лева, откакто през декември м. година бе заловен от служители на реда да кара с 1.55 промила алкохол. Това излиза наяве от писмен отговор на запитване на депутата от " Атака " Десислав Чуколов, качено на парламентарния уебсайт.

От отговора излиза наяве още, че Джамбазки е настоял за кръвна проба, която дала по-ниски резултати - 1.08 промила, т.е. под позволените от закона 1.2 промила. Вътрешният министър изяснява още, че Джамбазки е бил спрян на 8 декември към 01.15 часа от полицейски патрул за инспекция, като задачата е била да бъде тестван дали е използвал алкохол. Тогава дрегерът е отчел 1.55 промила централизация на алкохол в кръвта на Джамбазки. Установено било и че той е карал без надзорен ваучър.

Затова и са били формирани два административни акта за нарушаване, като за единия глобата е в размер на 1000 лева, а за неналичието на ваучър - 10 лева.  Освен това от талона на Джамбазки ще бъдат отнети 10 контролни точки.

От думите на Маринов се схваща още, че все още наложеното на Джамбазки наказване не е обжалвано.

Веднага откакто се разбра за случая през декември, Джамбазки разяснява: " Това не е нещо, от което не се срамя. Беше безконтролно ".

" Погрешно и безогледно, безконтролно мое решение да карам, откакто съм пил. Направих баналната, само че много смъртоносна неточност да си мисля, че не съм пил доста, че няма проблем, че тестът няма да покаже, в случай че ме спрат. Всъщност си мислех, че няма да ме спрат. Реших, че за 50 метра няма да ме заловен, което бе безконтролно решение. И това никой да не го прави. Срам ме е от случилото се ", добави той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР