Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов организира конкурс за най-иновативно събитие

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов организира конкурс за най-иновативно събитие
Коментари Харесай

 Евродепутатът Асим Адемов организира конкурс за сливенските ученици

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов провежда конкурс за най-иновативно събитие във връзка 9-ти май - Ден на Европа. В него могат да вземат участие възпитаници от 10 до 12 клас от област Сливен.

Всяко учебно заведение може да взе участие в състезанието с екип от 5 индивида с един учител, които да бъдат уредници на събитието и носители на главната концепция. Инициативата може да бъде флашмоб, открит урок, зрелище, викторина, галерия, състезание или каквото и да е друго събитие, чиято тематика е обвързана с Деня на Европа.

Тя би трябвало да бъде снимана на видео и да бъде изпратена до 15 май 2023 година на имейл: [email protected]. Жури ще ги прави оценка от 16.05.2023 до 31.05.2023 година, а екипът-победител ще бъде разгласен на 01.06.2023 година

Ще бъдат връчени три награди - огромната премия е посещаване на екипа в Европейския парламент в Брюксел, има и две поощрителни предметни награди. Конкурсът е взаимен план на осведомителните офиси на евродепутата от ЕНП Асим Адемов в Бургас, Благоевград, Видин, Сливен и Смолян.

Конкурсът цели да насочи вниманието на младежите към работата на европейските институции, което ще им помогне да бъдат добре осведомени, виновни и дейни европейци. Също по този начин да провокира интерес у младежите да се срещнат в детайли с техните цивилен права и по какъв начин да ги употребяват, да осъзнаят главните политики на Европейски Съюз, които през идващите години ще бъдат провеждани от самите тях.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР