Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, заедно с неговите

...
Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, заедно с неговите
Коментари Харесай

Джамбазки с нова акция срещу пакет Мобилност

Евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, дружно с неговите сътрудници, които работят по тематиката за Пакет „ Мобилност 1 ”, създадоха и изпратиха на комисаря по превоз писмо, в което стимулирано желаят Пакетът да бъде свален от дневния ред на Европейската комисия като неупотребим и грозящ стопанските системи ни.

Пакетът „ Мобилност “ умря и би трябвало да бъде пропуснат, написа във „ Facebook “ Джамбазки. И обоснова претекстовете си:

Борбата със болестта допуска дисциплинираност, персонална хигиена, персонална отговорност. Затова - продължавайте да поддържате висока персонална хигиена, бъдете виновни, не се поддавайте на суматоха и подправени вести и пазете слабите, възрастните, уязвимите.

Успоредно с тази битка обаче би трябвало да се мисли и да се работи за отбрана на българската стопанска система, за отбрана на приходите на българските жители и бизнесмени, наранени от ограниченията на изключителното състояние.

Един от най-засегнатите сектори, паралелно с туризма и най-общо казано развлекателната промишленост, е транспортният отрасъл. Вече е добре известно, че над двеста хиляди българи са директно заетите в този тежко обиден от блокадите и опашките и прекъсването на производството отрасъл.

Без труда, напъните и самоотвержеността на българските интернационалните водачи няма да има нито маски, медикаменти и санитарно-хигиенни материали, нито доста от стоките по рафтовете в магазините.

Пакетът „ Мобилност 1 “ в тази обстановка значи Европейски Съюз без превоз и доставки, България без превоз и доставки. Чисто и просто. Видя се, че по европейските пътища и гранични пунктове няма построени паркинги и терминали, няма даже кошове за отпадък, камо ли естествени бани и тоалетни.

Затова дружно с сътрудниците, с които работим по тематиката в Екологичен потенциал, изработихме и изпращаме на комисаря по превоз писмо, в което стимулирано желаеме така наречен „ Пакет Мобилност 1 “ да бъде свален от дневния ред на Европейска комисия като неупотребим и грозящ стопанските системи ни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР