Евродепутатът Ангел Джамбазки отговори на думите на лидера на партия

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки отговори на думите на лидера на партия
Коментари Харесай

Джамбазки за Сидеров: Ако не беше депутат, щеше да е просто забавно. Но не е. Това е позорен и жалък край на една политическа кариера

Евродепутатът Ангел Джамбазки отговори на думите на водача на партия " Атака " Волен Сидеров, който в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия провокира скандал, като нееднократно приказва какви са пристрастеностите на политика от Вътрешна македонска революционна организация.

" Не мога да ви кажа за какво. Очевидно е някаква обсесия, нямам концепция дали се усеща с разрушено сърце. Не знам дали не се усеща ей по този начин подхвърлен, поизоставен, само че явно има някаква забележима обсесия за тези пристрастености, която го е обзела. Ако не беше депутат, щеще да е занимателно, само че не е. Опитва се да уязви по някакъв метод или нещо да измисли, което да ме засегне. Не знам, предсказвам... само че все си мисля, че е редно всеки претендент да минава да подарява кръв, да минава дрегер ", сподели Джамбазки в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Факт е, че се пробва да провокира някаква... ясно е за какво го прави. Ясно е, че когато някой каже за тебе, че имаш сходни пристрастености, иди се обяснявай. Ще остане постоянно един бай Ганьо, който като си пие ракията и ще каже - " Абе, нещо има там, този може би е, щом по тв приемника споделиха ". Това не е моя тематика, само че е доста тъпо за този човек, който го прави. Това е срамен и презрян завършек на политическа кариера, която можеше да се развие по различен метод. Очевидно е решил да завърши по неприличен и презрян метод. Нищо не мога да направя по тематиката. Поведението му е необичайно и тъпо ", разяснява още евродепутатът.

Той е измежду претендентите за кмет на София, а водещата Цветанка Ризова го попита дали не е непрекъснат претендент на Вътрешна македонска революционна организация за всички позиции. " Няма да се кандидатирам за всеки пост, да са спокойни патриарха и мюфтията. Например, в случай че бях роден във Варна, нямаше да се кандидатирам за кмет на София. Ако бях роден в Кюстендил, нямаше да се кандидатирам за кмет на София. Роден съм в София, приключил съм Софийска математическа гимназия, Софийски университет. Като виждам моите съперници, май единствено един е роден в София. Ако хората желаят да изберат бял, хетеросексуален мъж, роден в София, има варианти и аз съм една от тях. Да се кандидатирам за президент? Не. Човек би трябвало да не надскача опциите си. София има потребност от по-твърда ръка. Има чувство за безотговорност и безчинство ", съобщи още Джамбазки.

Той призна, че е получил писмената поддръжка на хората от " София прайд ", само че бе безапелационен, че е дал отговор, че ще я отклони, и в никакъв случай не би разрешил сходно събитие.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР