Евгения е невероятен човек. Много слънчев човек, майка. Имаше страшно

...
Евгения е невероятен човек. Много слънчев човек, майка. Имаше страшно
Коментари Харесай

Лъсна нов ужасяващ мотив за убийството на Евгения: Орлин прибира тлъсти пачки докато е в ареста

„ Евгения е необикновен човек. Много безоблачен човек, майка. Имаше ужасно доста другари, беше доста положителен човек. Познаваме се от доста години “, това сподели Диляна Маринова, близка другарка на убитата, открита по-късно в куфар, пренебрегнат край Перник.
Тя споделя, че се познават още от университета.
Орлин, разфасовал и натикал Евгения в куфар, със злокобни самопризнания: Убих я, а после…
„ Изглеждаха като едно обикновено семейство, без забележими проблеми в профил. Това е най-големият потрес за всички нас.
Това не е класическата история за домашно принуждение. Нямала е късмет да се избави, тя не е предполагала какво ще й се случи. Всички мислехме, че Орлин е естествен брачен партньор “, сподели тя.
„ Един ден, както децата ни играят дружно, и в един миг тя просто не идва. Ние се обадихме да я потърсим, тя не подвигна. Обадихме се на Орлин, той беше бодър и знаеше за нашата среща и дори ме пита дали се забавляваме.
Разговорът беше след 9 вечерта, а срещата ни беше към 7 и 30. Два часа звъняхме и тя не вдигаше, по тази причина му звъннахме. Той подвигна толкоз бодър, като че ли празнуваше и той рожден ден “, сподели Мария Димова, също другарка на Евгения.
„ По време на търсенето, в началото Орлин разиграваше доста сполучлив спектакъл, че тя е излязла на фитнес и той я търси “, спомни си Маринова.
„ Не се усъмнихме в него в точния момент. Като цяло един месец лиши търсенето. Без мъртвец нямаше закононарушение. Той е доста изпечен измамник “, безапелационна е тя.
Маринова призна, че не го схваща и за нея Орлин не е човек, а умопобъркан.
„ Няма схващане към такава свирепост. Няма човешка причина да убиеш “, счита Мария.
Диляна Маринова е обезпокоена от обстоятелството, че бащата на Орлин е на независимост, макар че е оказал помощ на сина си.
„ Наглостта на отбраната ме тормози. Тяхното предпочитание за ексхумация на тялото е извънредно оскърбително за нас околните й.
Защитата твърди, че експертизата на тялото е направена некадърно. Това е скандално “, безапелационна е Маринова.
В студиото на Нова ТВ бе и юристът на отбраната – Иво Найденов.
„ Преди вчерашните му пояснения, ние си говорихме с моите доверители, и тъкмо това коментирахме – че той ще опише нещо, което не се връзва с доказателствата по делото.
Орлин, разфасовал и натикал Евгения в куфар, със злокобни самопризнания: Убих я, а после…
Това през вчерашния ден беше къс роман, което няма нищо общо със случая. То няма такива находки в жилището. Направен е оглед там “, сподели той.
„ Бащата за мен е индивидът, който е насочвал от самото начало. Той е казвал на Орлин какво да прави.
Според мен бащата е бил наясно от самото начало, вместо да го спре, което е естественото. Той му е помагал, той го е насочил какво да направи, след това го е стимулирал по какъв начин да заблуди техните другари в този един месец да прикрие стореното от него “, сподели още Найденов.
Адвокатът сподели, че има данни, че двамата дружно са ходили да оглеждат къде да изхвърлят натрупа.
„ Има още един претекст – алчен. Те са вложили едни средства, без значение дали фамилията на Евгения или Орлин са помагали, за закупуване на предстоящ парцел.
Орлин е арестуван, а компанията му връща капарото. Вие чули ли сте в миналото капаро да се връща?
Фирмата превежда парите на сметката на Орлин, до момента в който той е в ареста. Майката на Орлин ги изтегля посредством онлайн банкиране, тъй като й трябвали пари за юристи. Тези пари не са единствено на Орлин. Той има дете, което е живо и е правоприемник.
Питах майката на Орлин какво е направила за дребния Марти, дала ли е пари за него, тя ми отвърна простичко „ не “ “, разкри юристът.
„ Нищо съдбовно не се е случило, с цел да се стигне до този край. Не знам какво е било в съзнанието на Орлин, когато я е умъртвил “, сподели той.
Според приятелките на Евгения, най-вероятно тя е желала да напусне Орлин и той просто не е издържал на мисълта, че ще загуби жена си.
По думите на юриста, с новата стартирана от Орлин версия, се пробва да бъде избавен татко му.
Найденов призна, че не схваща житейската логичност в обстановката. „ Обикновено родителят пробва да избави детето си, а в този момент сме очевидци на противоположното. Представете си какъв е моралът “, запита юристът.
Приятелките на Евгения признаха, че тя е споделила пред тях, че мисли да напусне Орлин.
По думите на юриста има и чатове, в които той й споделя, че ще я убие, в случай че тя реши да го напусне.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР