Евгени Генчев, който беше главният герой във втори сезон на

...
Евгени Генчев, който беше главният герой във втори сезон на
Коментари Харесай

Евгени трепери да не изгуби Валерия, вижте какво направи

Евгени Генчев, който беше основният воин във втори сезон на " Ергенът ", наподобява в действителност е влюбен до уши в моделката Валерия. Колкото и необяснимо да е това за мнозина, съгласно които двамата не са подобаващи един за различен, най-малкото тъй като пианистът е надалеч по-увлечен по защитничката на животните, в сравнение с тя по него. Но все пак той прави всичко допустимо, с цел да не я загуби.
                             

Припомняме ви, че преди няколко дни стана ясно, че предходният ерген - Виктор Стоянов, се раздели с приятелката си Мария Тарашманова, като единствено допреди няколко седмици двамата интензивно отправяха постоянно пояснения в обич един към различен в мрежата. Приказката обаче завърши и спортистът още веднъж е сингъл.

Явно Евгени, уплашен от образеца на Виктор, е решил да не разгласява никакви фотоси с Валерия, с цел да не се случи същото и с тяхната обич и да я загуби. Пианистът даже разяснява желанията си, като посочи, че рядко разгласява фрагменти, свързани с персоналния му живот и даже назова дамата на сърцето му " жена ми ". 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР