Евентуални нови американски санкции срещу Русия заради вкарания в затвора

...
Евентуални нови американски санкции срещу Русия заради вкарания в затвора
Коментари Харесай

Кремъл предупреди: Нови US санкции срещу Русия заради Навални ще влошат отношенията!

Евентуални нови американски наказания против Русия поради вкарания в пандиза съветски опозиционер Алексей Навални единствено ще влошат двустранните връзки, предизвести през днешния ден Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин, представен от Ройтерс.

Американски източници, осведомени с въпроса, обявиха, че Съединени американски щати възнамеряват да разгласят през днешния ден нови наказания против Русия поради отравянето на Навални, съобщи Българска телеграфна агенция.

Кремъл отхвърля да има връзка с разболяването на опозиционера предходната година и акцентира, че няма доказателства той да е бил токсичен.

Страните, изпитващи нужда от въвеждане на наказания, не реализират задачите си с сходна политика, сподели през днешния ден Песков, разяснявайки информацията за възможните нови наказания на Съединени американски щати против Русия, съобщи ТАСС.

Русия " наложително ще отговори " на възможни западни наказания, даде да се разбере нейният министър на външните работи Сергей Лавров, представен от Франс прес.

" Никой не е отменил разпоредбите на дипломацията и едно от тези правила е правилото за взаимност ", сподели Лавров пред публицисти.

Вчера правозащитни специалисти на Организация на обединените нации обявиха, че Русия е отговорна за опит за ликвидиране на Навални, и приканиха за интернационално следствие на отравянето му предходната година.

От своя страна Европейски Съюз разгласи публично наказания против четирима висши чиновници, забъркани в правосъдните процедури против Навални и репресиите против негови последователи в Русия, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР