Евакуирани българи имаше при пожарите от миналата седмица в Калифорния.

...
Евакуирани българи имаше при пожарите от миналата седмица в Калифорния.
Коментари Харесай

Няма засегнати българи при последния пожар в Лос Анджелис

Евакуирани българи имаше при пожарите от предходната седмица в Калифорния. При последния пожар в Лос Анджелис няма наранени българи. Това съобщи за Сутрешния блок на Българска национална телевизия Евгени Веселинов, основен редактор на уеб страницата на българската общественост в Калифорния.

Причината за последния пожар в Лос Анджелис е рухване на клон на дърво-евкалипт върху градски електропровод, съобщи Веселинов, цитирайки последна информация на управляващите в града.

Пожарът се е развил покрай автомагистралата 405, покрай " Гети център ", поради което го назовават " Гети ". Пламъците са в непосредствена непосредственост до елитни квартали, където живеят холивудски звезди.

Пожарът избухна в 1.30 през нощта в нощта на неделя против понеделник. Запалването е запечатано от видео от автомобил, който се е движил по автомагистралата. Подхранван от сухия терен и ветровете пожарът е обхванал повече от 600 акра за по-малко от 12 часа преди пожарникарите да съумеят да сложат пламъците под надзор.

12 здания са изцяло изгорели, 5 са наранени.

Органите на реда оповестяват, че към момента не са разкрили следи от тенденциозен палеж.

Вижте още във видеото

  ​Калифорния продължава да се бори с пожарите ​Калифорния продължава да се бори с пожарите
Калифорния продължава да се бори с пожарите. В няколко региона в щата е разгласен ексклузивен червен код за рисково време, съгласно локални медии това се случв...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР