Ева Херцигова беше една от звездите, дефилиращи на най-престижните подиуми

...
Ева Херцигова беше една от звездите, дефилиращи на най-престижните подиуми
Коментари Харесай

Ева Херцигова: модна икона на 90-те, не слизаща от подиума и до днес

Ева Херцигова беше една от звездите, дефилиращи на най-престижните сцени през 90-те години, наред с Наоми Кембъл, Клаудия Шифър и други топ модели.

Какво се случва с чешкия модел в този момент и какъв е нейният път, откогато господства на кориците на международните списания през 90-те години.

Някои таблоиди се позоваха на достиженията и кариерата й, почнала в Чехия, по-късно траяла във Франция, Италия и Съединени американски щати, и споделиха фотография по какъв начин наподобява през днешния ден.

Родена е на 10 март 1973 година в Литвинов, град в Чехия. От дребна тя демонстрира огромен интерес към света на моделите. Първият й триумф я подтиква да се реалокира в Париж и да се опита да реализира фантазията си: да стане интернационален супермодел. През 1989 година тийнейджърката печели конкурс за хубост в Прага. Този първи триумф я кара да се реалокира в Париж и да се опита да сбъдне фантазията си. След преместването във френската столица триумфът идва много бързо. Тя незабавно се трансформира в едно от най-сниманите лица и краси кориците на интернационалните фешън списания като Vogue, Elle, Glamour и Marie Claire. Стъпката към нейната кариера на модел безспорно е рекламната акция на Miss Wonderbra през 1994 година Според някои английски социологически изследвания тази реклама е измежду най-емблематичните за всички времена – станала известна и със своя слоган: „ Гледайте ме в очите! В очите споделих! “

Херцигова става известна в Италия и стартира да се снима в телевизионни излъчвания и филми там. През 1998 година тя показва музикалния фестивал в Сан Ремо, едно от най-големите телевизионни събития в страната.

Ева Херцигова попада и в известни календари като този на италианската компания за гуми „ Пирели “. Няколко години по-късно, през 2004 година, тя театралничи за „ Плейбой “.

Що се отнася до персоналния й живот, през 1996 година, тъкмо в разцвета на силите си, тя се омъжва за барабаниста на „ Бон Джоуви “, Тико Торес. Двойката остана дружно три години и се разведе през 1999 година

Тя се среща с италианския бизнесмен Грегорио Марсиай през 2003 година и най-сетне се омъжва за него през 2017 година Грегорио Марсиай е татко на трите деца на Ева Херцигова: Джордж, роден през 2007 година, Филип, роден през 2011 година, и Едуард, роден през 2013 година

В момента Ева Херцигова живее в италианския град Торино с красивото си и огромно семейство. Въпреки че фамилният живот я принуждава да работи по-малко, Ева към момента е модел със мощно наличие в фешън списания, сцени и рекламни акции.

Херцигова в никакъв случай не е слизала от пистата. Супермоделът продължава да дефилира по стилните сцени. Всъщност тя в никакъв случай не е напускала света на модата. През юли тази година Ева се появи в шоуто за висша мода на „ Schiaparelli “ есен/зима 2022-2023. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР