ЕUROWAG, водещ доставчик на решения за търговския транспорт, обяви инвестицията

...
ЕUROWAG, водещ доставчик на решения за търговския транспорт, обяви инвестицията
Коментари Харесай

Eurowag обединява сили с Last Mile Solutions и дава голям тласък на направлението си за електромобилност

ЕUROWAG, водещ снабдител на решения за комерсиалния превоз, разгласи инвестицията за разгръщане в основаната в Нидерландия компания Last Mile Solutions, най-бързо разрастващата се платформа за електромобилност в Европа. Сделката ускорява позицията на EUROWAG на пазара на електромобилност и удостоверява нейния фокус върху устойчивия превоз. Чрез това партньорство двете компании ще обединят напъните си да дават своите водещи в бранша услуги за електромобилност на клиенти в цяла Европа.

„ Нашата визия е да демократизираме бранша за пътна подвижност посредством софтуерна гражданска война. Ние сътворяваме устойчиви финансови и софтуерни решения в изгода на нашата промишленост, обществото и околната среда . Партньорството с Last Mile Solutions способства за задачите на EUROWAG, ориентирани към екологичните решения, и ускорява фокуса върху автомобилната промишленост “, съобщи Мартин Воханка, основен изпълнителен шеф на EUROWAG.

Last Mile Solutions предлага най-пълната и самостоятелна платформа за интелигентно ръководство на зареждането на електрически коли и силата за фирмите за електромобилност в Европа. От името на своите клиенти Last Mile Solutions управлява повече от 37 000 свързани пункта за зареждане и има над 150 000 дейни карти за зареждане с консуматори над 22 страни . Със своята усъвършенствана платформа с опция за ребрандиране и водещи в бранша функционалности Last Mile Solutions дава опция на компании, занимаващи се в областта на зареждането на електрически коли, и такива в автомобилния, енергийния и обществения бранш да предложат на клиентите си и на крайните консуматори на електрически коли платформа за ръководство на зареждането на електрически коли, ориентирана към отличните усещания при потребление на крайния консуматор.

„ Като водач в нашия бранш за подвижност ние имаме вяра в естествения си дълг да поставяме старания за стабилно развиване и да отделяме запаси за разнообразни планове и начинания, съобразени с чистата подвижност “, сподели Жил Шримпън, ръководещ шеф на автомобилното направление в EUROWAG.

Инвестицията за разгръщане в Last Mile Solutions е разумната последваща стъпка от тактиката на Eurowag, която минава в ролята на снабдител на интегрирани решения за подвижност, и нейният ангажимент да помогне за основаване на устойчиви и екологични решения за подвижност.

„ EUROWAG показа няколко продукта за водачите и операторите на електрически коли през последните 2 години и по тази причина ние виждаме огромен капацитет за синергии в портфолиото на Last Mile Solutions. Ние имаме вяра, че дружно можем да подобрим предлагането за стойност на потребителя в редица артикули. Например: системи за ръководство на автопарк, телематика, автомобилна навигация и ръководство на данни “, изясни Петр Фюзек, началник на екипа за електромобилност (eMobility) на EUROWAG.

Ерик ван Вурден, съосновател и основен изпълнителен шеф на Last Mile Solutions, добави:

„ Чрез тази инвестиция ние поставихме основата за солидно партньорство, което е неповторимо в бранша на зареждане на електрически коли. Освен техническите и търговски синергии сред EUROWAG и Last Mile Solutions има солидна персонална и предприемаческа химия сред двете организации . Тази инвестиция за разгръщане ще форсира нашата паневропейска агресия и ще разшири нашето създаване на нови функционалности, с цел да усъвършенстваме потребителското странствуване на водачите на електрически коли, като в същото време поддържаме нашата неповторима самостоятелност към клиентите от бизнеса.

Партньорството сред двата водещи в бранша снабдители на платформи ще способства доста за прехода към електрификация в подвижността и транспортния бранш в Европа. Нови артикули и услуги като резултат от това съдействие ще бъдат пуснати от клиентите още през 2021 година
 Eurowag сплотява сили с Last Mile Solutions и дава огромен подтик на направлението си за електромобилност

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР