Ето вечер, в която българският футбол може да те зарадва!ЦСКА

...
Ето вечер, в която българският футбол може да те зарадва!ЦСКА
Коментари Харесай

Браво, ЦСКА! Рома на колене

Ето вечер, в която българският футбол може да те зарадва!

ЦСКА победи италианския гранд Рома с 3:1 в финален мач от групата в Лига Европа. Поздравленията са за целия тим, както и за треньора Бруно Акрапович.

Фактът, че Рома се е класирал напред, се регистрира. Но мотивацията, превъзходната игра на " алените " са действителност, която няма нищо общо с други условия. Ако някой е подценил нещо, си е негов проблем.

ЦСКА стартира по-добре от своя прославен противник и натискът им даде резултат още в 5-ата имнута.

Тогава Мазику центрира отляво, Санкаре опита да стреля, само че не уцели добре топката, която се отклони в крайници му и се върна обратно към Тиаго, който опъна мрежата на Рома с топовен шут от границата на наказателното поле

Нещата се трансформираха в 22-та минута, когато Майорал овладя добре в наказателното поле центриране отдясно и подаде към Миланезе, който с изстрел от 13-14 метра вкара в долния десен ъгъл за 1:1..

В 34-та минута Али Соу вкара хубав гол с мощен шут за наслада на " алените " - 2:1.

Това е вечерта на Соу! Използва неточност в отбраната на Рома и в 55-та минута елегантно означи - 3:1 за ЦСКА!

Малко по-късно, в 60-ата минута, Соу бе покрай своя хеттрик, когато сантиметри ен му доближиха да засече по-добре топката след центриране на Мазику отляво.

В последна сметка ЦСКА завоюва с 3:1, само че за жалост отпада от директните елиминации. Червените събраха 5 точки. Опитът обаче е изслючително скъп, както и фактът, че тимът твърдо върви нагоре с новия треньор.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР