Ето няколко идеи как да свалим бързо мазнините от корема.

...
Ето няколко идеи как да свалим бързо мазнините от корема.
Коментари Харесай

Бързо сваляне на мазнини от корема

Ето няколко хрумвания по какъв начин да свалим бързо мазнините от корема. Това ще реализираме, като съвместим подобаващ хранителен режим с извършения. Тази композиция ни подсигурява бърз резултат, който ще задържите дълго време.

Представяме ви една изпитана диета за събаряне на мазнините от корема и с дългогодишен резултат. Необходимо е да повторите диетата 5-6 пъти по 5 дни. Между всеки 5 дни на диета оставяйте 2 дни, в които хапвате без ограничаване на храните, само че в умерени количества.

Добре е да хапвате и сладки храни, с цел да засилите метаболизма, който постоянно по време на диета се забавя.

1 ден

 Бързо събаряне на мазнини от корема

закуската е пакет солети с пилешка пържола (да не е пържена)

обядът е варени картофи със сирене и маслини

вечерята е ябълки

2 ден

закуската е прясно мляко с мюсли

обядът е пилешка пържола или риба на скара

вечерята е варени картофи

3 ден

 Бързо събаряне на мазнини от корема

закуската е кисело мляко и солети

обядът е пилешка пържола или риба на скара със салата от моркови

вечерята е ябълки, киви и мандарини (портокали)

4 ден

закуската е прясно мляко с мюсли (овесени ядки)

обядът е риба на скара със салата от моркови и зеле

вечерята е пилешка пържола със салата от домати и краставици

5 ден

 Бързо събаряне на мазнини от корема

закуската включва плодове

обядът включва кисело мляко или прясно мляко, 1 банан и солети

вечерята включва риба или пилешка пържола със салата от моркови

Най-важното и първото предписание е да изключите тестените произведения и въглехидратите. Забравете за всевъзможни сладкиши, торти, вафли и бонбони. Не посягайте към газираните питиета и всички сокове с консерванти. Чипсовете, снаксовете и ядките също изключете от менюто си. Намалете количеството на мазнините до най-малко. Пържените храни изключете за дълго време от менюто си. Наблегнете на варени и печени ястия. Месото, което консумирате, би трябвало да не е мазно, да няма тлъстинки и не посягайте към кожата на пилето и крилцата.

Наблегнете на храни, които са богато на белтъчини. Доказано е че яденето на естествени пробиотици като киселото мляко, оказва помощ да по-бързо разграждане на мазнините. Изключете от менюто си колбасите, наденици, кренвирши, сушени и пушени меса, пушена солена риба, майонеза, консерви и други сходни храни.

Според последни изследвания, в случай че хапвате всеки ден по няколко сушени сини сливи, то сигурно ще намалите обиколката на талията си.

 Бързо събаряне на мазнини от корема

Само хранителният режим не е задоволителен за събаряне на мазнините от корема. Задължително е да включите и извършения, изключително в случай че желаете бързо да свалите коремчето. Най-важни при положение са кардио упражненията. С тях ще постигнете бърз резултат, само че би трябвало да сте упорити.

За да постигнете мечтаният резултат, би трябвало да тичате всеки ден по 30-40 минути. Зимата можете да се възползвате от бягаща пътечка, а през останалите сезони е най-полезно да тичате на открито. Когато тичате всеки ден, Вие активирате ензими в тялото си, които не престават да изгарят мазнините даже когато не тичате. Затова е и най-бързият и ефикасен способ за събаряне на корема.

 Бързо събаряне на мазнини от корема

Ако Ви е мъчно да тичате, можете да употребявате велоергометър. Не е толкоз ефикасен като тичането, само че отново дава резултати. Бихте могли и да ходите на плуване, само че е добре това да бъде всеки ден, в случай че желаете бързи резултати.

Бързото събаряне на корема е предизвикателство и е добре да се заредите с самообладание, сила и неизменност. Резултатът няма да закъснее.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР