Ето какво не трябва да правите в такова трудно време

...
Ето какво не трябва да правите в такова трудно време
Коментари Харесай

Четири забрани за времето на изпитания, в което живеем

Ето какво не би трябвало да вършиме в такова мъчно време като настоящето:

✅ Не би трябвало да се карате със своите. Да трансферирате безпокойството, раздразнението, умората върху околните си. Това ще утежни обстановката и ще ви лиши поддръжка. Много сила ще бъде изразходвана за спорове и взаимни обвинявания. Враждебността на света може да бъде преодоляна, само че враждебността сред околните бързо ще ги унищожи. Семейството или работния екип…

✅Не би трябвало да поддържате връзка с мрачни песимисти и безумни оптимисти. Да слушате изявленията им. В първия случай ще загубите вяра и ще се потопите в положение на безизходност. И в най-хубавия случай ще започнете да се съмнявате в качествата си.

Съмнението е съдбовно. А безумният оптимизъм като „ да, по този начин или другояче всичко ще бъде наред! Всичко ще се позволи от единствено, адресирам лъчи на добрина! ” – това е обезценяване на заплахата и подправена вяра. Това ви лишава от ориентири и ви пречи да действате вярно.

✅ Не бива да пиете. За къс интервал на покой и положително въодушевление ще ви се наложи да платите скъпо. Ще се разсъните в същата неприятна обстановка. И няма да имате сили за битка. Всичко ще се утежни. И насън няма да получите улики и отговори; мозъкът не може да вземе решение. Дори и леко замайване ще ви направи лесна плячка за врагове и несгоди.

✅ Голяма неточност е и да не си позволявате да почивате и да „ превключвате “. Да се съсредоточавате напълно върху обстановката и да мислите единствено за нея. Това няма да помогне за решаването на казуса, в противен случай, може да възникне „ парализа на решенията “. Ще спрете да различавате вярното от неверното. Така е и с парфюмите; в случай че помиришете 10 образци поред по-късно ще загубите обонянието си. Трябва да излезете на чист въздух. Трябва да си дадете отмора и да превключите.

Това са четирите съществени забрани в рисков и сложен миг. Защото е значимо освен да оцелеете и да преживеете сложен интервал. Важно е да излезете победител от него. Тези четири забрани са възбраните на Завоевателя. Те не са лесни за следване, само че оказват помощ за превъзмогване и справяне с всевъзможни беди. За да станете по-силни.

„ Анна Кирянова. Философия на живота "

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР