Етър се подсили с двама опитни футболисти седмица преди началото

...
Етър се подсили с двама опитни футболисти седмица преди началото
Коментари Харесай

Етър се подсили с опитни играчи

Етър се укрепи с двама опитни футболисти седмица преди началото на шампионата във Втора лига. Това са завръщащият се в отбора Крум Стоянов и бранителят Георги Ангелов. Двамата през вчерашния ден минаха сполучливо медицинските прегледи, а през днешния ден публично парафираха контракти с " виолетовите ".

Крум Стоянов е роден на 1 август 1991 година и играе като ляв бек. Играл е в " А " група с " Черноморец ", преди този момент е бил и в " Поморие ". През 2014 година минава в " Славия ", след това в " Локо " (Пд) и " Ботев " (Пд). С " канарчетата " е притежател на Купата и на Суперкупата на България. После бе в " Динамо " (Минск, Беларус). От 2018 до началото на 2020 година Крум Стоянов бе състезател на " Етър " и имаше сериозен принос за триумфите на тима, като записа 46 мача и 2 гола, извикан бе и в националния отбор. После игра за " Берое ", " Арда " и ЦСКА 1948.
 Левски - Етър 5:0 в контролна среща
Левски изчака края на софийската горещина и вкара пет гола на Етър

" Сините " белязаха с отговарящ триумф финала на летните си контроли

" За мен е наслаждение да се завърна тук, където съм бил година и половина. Прекарах в " Етър " страховит сезон и половина и се веселя, че още веднъж съм тук. Изкарах във Велико Търново едни от най-хубавите години в кариерата си и всичко ми е чудесно познато. Разликата е, че тогава бяхме в Първа лига, само че тъкмо по тази причина пристигам - да осъществим задачите на клуба. Да върнем " Етър " там, къъдето му е мястото и да радваме хората ", съобщи Крум Стоянов.

Георги Ангелов е роден на 12 ноември 1990 година Играе като централен бранител и отбранителен халф. Юноша е на " Левски ", а кариерата му минава още през " Банско ", " Монтана ", " Верея ", " Витоша " (Бистрица), " Берое ", а до неотдавна бе в ЦСКА 1948. С всички тях в шампионатите на Първа лига има 156 мача и 4 гола. В националния тим дебютира на 15 ноември 2020 година при нулевото тъждество като посетител на Ейре за Лигата на нациите.

" Разговаряхме с президента на клуба, видях, че има сериозен проект за този сезон и взех решение, че опита си мога да оказа помощ да осъществим задачите на клуба. Лично аз съм стимулиран " Етър " да влезе в елита и ще направя всичко допустимо това да се случи. " Етър " е един от най-великите клубове в България и за мен ще бъде чест да пазя цветовете му ", съобщи Георги Ангелов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР