Етър подписа договор днес с първото си ново попълнение. Това

...
Етър подписа договор днес с първото си ново попълнение. Това
Коментари Харесай

Етър взе играч на Царско село

Етър подписа контракт през днешния ден с първото си ново попълнение. Това е халфът Божидар Кацаров. Двете страни парафираха контракт за година и половина. Кацаров е роден на 30 декември 1993 година, висок е 190 сантиметра и тежи 81 кг. Той идва от Царско село, където игра в последните три сезона, а преди този момент е бил в Септември и в Австрия. Играе като опорен халф или централен бранител.

"Юноша съм на Берое, преди този момент съм бил и в Левски. После година и половина бях в Австрия и се завърнах в Септември за един сезон, а в последните три години играх за Царско село, с който се изкачихме в елита. Бившият ми треньор Никола Спасов ме пускаше като централен бранител, вътрешен халф, само че най-удобно ми е да играя пред отбраната.

Приятно съм сюрпризиран от атмосферата в тима, момчетата ме одобриха добре. Треньорът Петко Петков е доста добър, потвърден треньор, най-много пристигам поради него. Настроението е положително в съблекалнята и се надявам Етър да се върне на положителните си позиции ", показа след подписването на контракта Божидар Кацаров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР