Естрадният певец, част от дуото Братя Аргирови - Благовест Аргиров

...
Естрадният певец, част от дуото Братя Аргирови - Благовест Аргиров
Коментари Харесай

Гърми от лукс! Лятната ваканция на Благовест Аргиров

Естрадният артист, част от дуото " Братя Аргирови " - Благовест Аргиров си почива в Гърция като милионер.

 Този път артистът отпътувал на почивка единствено в компанията на брачната половинка си Лили, без близнака си и неговата жена, написа Ретро. Благовест е споделил десетки фотоси от прекарванията си на гръцки остров, където избрал да подари разкош отмора на своята обичана половинка.
-->
От фрагментите се вижда, че те са отмаряли в първокласен комплекс на морето, където си наели каменна вила в гръцки жанр с неповторима градина и аспект към синята морска простор. Почивката им била съвсем като меден месец, тъй като всяка вечер си подарявали сантиментални моменти, наблюдавайки залеза. Благовест и Лили се возили на яхта, карали кану в намерено море и събирали загар на уединен дребен залив единствено за тях двамата.

Естрадният ас е разгласил и няколко фотоси на брачната половинка си, която рядко се появява в медийното пространство. На тях тя театралничи по гръмък бял бански и показва фигура за завиждане, като на супермодел. Подозрителната аналогия сред Лили и спасителката на плажа Памела Андерсън даже съумяла да заблуди други летовници, че в действителност са видели холивудската звезда. Тя е втората брачна половинка на Благовест.

С първата си жена Лин, която е норвежка певица, той се разведе след 7-годишен брак. От нея има огромен наследник Александър, който даже го подари с две внучета. Настоящата обичана на артиста е родом от Румъния. Тя обаче владее отличен български, тъй като от дълго време живее у нас.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР