Естрадната легенда отбеляза деветия рожден ден на дъщеря си Алла-Виктория

...
Естрадната легенда отбеляза деветия рожден ден на дъщеря си Алла-Виктория
Коментари Харесай

Киркоров с пищно тържество за ЧРД на дъщеря си

Естрадната легенда означи деветия рожден ден на щерка си Алла-Виктория с голяма елха и огромно празненство, видя HotArena .

Филип се успокои, откакто се оказа, че с татко му Бедрос имат построени антитела против ковид, и реши да се поотпуснат и да си разрешат едно неособено непретенциозно празненство. Мащабът при съветската звезда с български корени постоянно е голям. Именно по тази причина Киркоров украсява в двора си няколкометрова елха, с която да зарадва Алла-Виктория.

" Събитията от живота ни директно зависят от нашето въодушевление. Искам празници! И ще има! И давам късмет на всеки един ден да стана най-прекрасният в живота ми! Радвам се, че съм заобиколен от родственици и другари, с които съм подготвен да удвоя тройното си благополучие! ", споделя прочувствено Киркоров.

За купона Филип кани известни илюзионисти, които да забавляват звездните му посетители. Сред тях се открояват Сергей Лазарев, водещият Андрей Малахов и редица други съветски сензации. Киркоров не пропусна да благодари на татко си Бедрос, който се грижи за музикалното оформление на тържеството и изпява всички най-знакови песни от репертоара си.

" Дядото Бедрос Киркоров изпълняваше най-хубавите песни. Той към този момент е на 88 години. Вечна безконечност и възторг ", написа Филип под фотография с татко си.

Руската мегазвезда споделя, че по традиция чества рождения ден на щерка си Алла-Виктория в първия ден на зимата - 1 декември, въпреки датата на раждане да е 26 ноември, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР