Ескалацията на напрежението в Средиземноморието е пряка последица от поведението

...
Ескалацията на напрежението в Средиземноморието е пряка последица от поведението
Коментари Харесай

Джамбазки: Турция в момента е ердоганова, неоосманистка

Ескалацията на напрежението в Средиземноморието е директна последица от държанието и провокациите на турския президент господин Ердоган. Това е директна последица от неговата неоосманистка политика, която е провокация към Европейски Съюз и към нашите полезности, и към метода ни на живот, съобщи от трибуната на Екологичен потенциал българският евродепутат от групата на ЕКР и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Нека припомня, че опитът да бъдат превърнати в джамии светилищата на православното християнство като „ Св. София “, като „ Христос Спасител “, в действителност са част от тези тежки провокации против нас.

Уважаеми сътрудници, извънредно време да си отворите очите и да прогледнете.

Говоря тук на лявата част от залата, които сте малко двулични във връзка с държанието на диктатора Ердоган.

Уважаеми сътрудници, Турция сега е ердоганова, неоосманистка Турция. Не е европейска страна и би трябвало да престанем да се вършим, че не виждаме това, и би трябвало да спрем да наливаме европейски средства там. Трябва да си кажем ясно, че сега неоосманистка, ердоганова Турция не е европейска страна и не може да бъде част от Европейски Съюз.

Трябва да прекратим това двуличие и да си кажем нещата такива каквито са. В противоположен случай ни чака продължаваща провокация, приключи Джамбазки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР