Ерик тен Хаг определи Джейдън Санчо като великолепен играч“, след

...
Ерик тен Хаг определи Джейдън Санчо като великолепен играч“, след
Коментари Харесай

Тен Хаг: Санчо е великолепен играч

Ерик загар Хаг дефинира Джейдън Санчо като „ превъзходен състезател “, откакто крилото се разписа във вратата на Лийдс, с цел да донесе равенството 2:2 на „ Олд Трафорд “. Атакуващият футболист не бе играл отдавна в Лигата поради „ физически и душевен проблеми “, само че се появи от аварийна пейка и вкара скъпия гол за „ алените дяволи “, с който те заобиколиха загубата .
Ерик загар Хаг.
„ Исках друга динамичност. В този миг не бяхме в мача. За наш шанс промяната проработи, тъй като вкарахме два гола. Много съм благополучен. Той към този момент е назад в игра. Знаем, че е превъзходен състезател. Мисля, че той непрекъснато може да има голямо въздействие, само че би трябвало да работи интензивно. Ще го стимулира да дава повече от себе си. Наистина се любувах на играта ни след смяната, изключително поради него. Това ще му донесе нови сили. Ако играеш дерби, се нуждаеш от друго отношение. Трябва да стартираш и да бъдеш подготвен да поемеш отговорност, да печелиш единоборствата и да бъдеш невъзмутим, когато притежаваш топката “, показа пред BBC нидерландският експерт.

Лийдс, който продължава да бъде без управител след уволнението на Джеси Марш, е на точка над зоната на изпадащите, до момента в който Юнайтед са на седем пункта от водача Арсенал, като пропуснаха опцията да се изравнят с градския противник Манчестър Сити. Тен Хаг призна, че е „ изглеждало като че ли “ играчите му били сюрпризирани от бързия старт на гостите, които откриха след минута игра посредством Уилфред Нонто, като е със „ смесени усеща “ по отношение на представянето на своите подопечни.

„ Разбира се, че в края бяхме щастливи да спечелим точка. Но също по този начин загубихме две. Началото беше доста неприятно, недопустимо, изключително в дерби, в което би трябвало да си подготвен да се бориш и да поемеш отговорност. Ние не го направихме. Знаехме, че те ще бъдат нападателни против тим в добра форма, че ще се опитат да влизат самоуверено в единоборствата и тъкмо това и стана. Създадохме страхотни положения. На почивката трябваше да сме изравнили. Ако започнеш второто полувреме по същия метод както първото, си усложняваш неимоверно доста задачата. Трябва да похваля отбора за упоритостта да се завърне назад в мача. Вкарахме два чудесни отборни гола “, приключи Тен Хаг, чийто тим гостува на „ белите “ на „ Еланд Роуд “ в неделя. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР