Ергенът Виктор Стоянов лъсна на снимка, на която той получава

...
Ергенът Виктор Стоянов лъсна на снимка, на която той получава
Коментари Харесай

Ергенът Виктор бе хванат да си разменя целувки с мъж

" Ергенът " Виктор Стоянов лъсна на фотография, на която той получава целувки от... продуцентът на шоуто Радо Тушев. Веднага след старта на " Ергенът " се заприказва, че най-после Виктор ще избере продуцента и с него ще си тръгне от красивия курорт в Турция. Хиляди смешки и колажи свързваха двамата, а фотографията затвърди настроенията на почитателите, написа Шоу Блиц.

Кадърът е изработен по време на празненството по случай финала на сполучливото шоу. Виктор е в средата и получава целувки и по двете бузи - от едната страна е продуцентът на шоуто, а от другата - Александра Гърдева, която се разписа с най-вече срещи с мачото по време на целия сезон на предаването.

Снимка: Фейсбук  Ергенът Виктор бе заловен да си разменя целувки с мъж

Виктор благодари на продуцентите, че е получил покана да се включи в това магическо шоу и че е изживял всички тези прелестни моменти. Той избра Виктория за победителка, само че нямаше различен избор, откакто любимката му Алекс се отхвърли от него на крачка от финала.

Към днешна дата Виктор не приказва с Виктория, а с Александра наподобява, че връзките им са охладнели. Междувременно се шушука в светските среди, че новата жена до Виктор е травъл блогър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР