“... Енориашите напуснаха службата разплакани, с мъка сдържайки гнева си.

...
“... Енориашите напуснаха службата разплакани, с мъка сдържайки гнева си.
Коментари Харесай

ЛГБТ-пропагандата се добра до Христа

“... Енориашите напуснаха службата разплакани, с тъга сдържайки гнева си. Максималният метод, по който вярващите можеха да изразят отношението си към чутото, беше да кажат с нараснал звук: „ Това не е проповед, а разкол “.

И ето какво се случи. Преди няколко дни теоретичен помощник в Тринити Колидж, един от най-известните колежи в университета в Кеймбридж, разгласи, че съгласно неговите проучвания " Исус Христос е имал транс тяло " (съчетаващо двата правилото - мъжки и женски). Като удостоверение на тезата този богослов цитира картината на френския художник Жан Малюел „ Оплакването на Христос “ (в традицията на западната живописна школа картината нормално се назовава „ Пиета “).

Какво е предиздвикало теологът с научна степен да излезе с такава стряскаща догадка? Кара го струйката кръв, която от хипохондриума на Христос се стича по раненото тяло. Според теолога Джошуа Хийт, по този начин да се каже, в случай че се виждат следи от кръв сред краката, това " подсказва, че Христос е имал вагина. А в случай че е имало вагина, значи и той е бил жена ".

Това не е смешка, обидна за възприятията на вярващите, не богоборчество, не осквернение, това, подчертаваме още един път, е научна работа.

Подобни заключения (противоречащи даже на законите на физиката - течностите въпреки всичко текат от горната страна надолу, а не изпод нагоре - горкият, горкият Исак Нютон, който откри феномена на всемирната гравитация, знаел ли е какво ще се случи с неговата Алма Матер? ) беше подсилен от самия декан на Тринити Колидж.

Ако се беше опитал да се възмути или даже да се изненада, или даже да изрази леко подозрение, щеше да получи подобен отговор от ЛГБТ-активистите, че нямаше да им се размине. На никой. Включително на самия Тринити Колидж, който е на 476 години. Нито годините и вековете на битие, нито описът на известни ученици, в това число разнообразни монарси и херцози, в сегашната обстановка, когато едно шумно малцинство постанова своята воля, своите ползи и своите закони на безмълвно чинно болшинство, не биха помогнали на уважаваната просветителна институция.

Защо?

Защото това е дневният ред. Глобализмът, който послушната преса назовава " напредък и битка за равни права ", в действителност освен унищожава промишлеността на страните, където промишлеността е била източник на благосъстояние и разцвет от епохи, освен отклонява диалога от разискването на действителни дейности и събития благодарение на мощна пропагандна машина към полемика за имитации и отклонява вниманието към безусловно незначителни тематики, само че също по този начин трансформира (или се пробва да промени) самоидентификацията на човек.

Преди това бяха дами и мъже, инженери, студенти, лекари, служащи и впрочем, само че през днешния ден сходна концепция се трансформира във формите: „ небинарен човек “, „ полово-джендърфлуидна персона “, „ куиър в развой на транссексуален преход “. Всъщност самоидентификацията от обучение, образование, специалност, душевна настройка, морални правила - този път в строго сходство със закона на гравитацията - се втурна надолу, заклещен по волята на ЛГБТ-активисти сред кръста и коленете.

Гениталната сфера се трансформира в това, което би трябвало да образува и моделира новия човек. Човека глобалист. Човека без корени. Човека без корона. Човека, лишен от безусловно всичко, като се изключи чисто обикновени инстинкти. Не ви ли се нрави? Това са си ваши проблеми. Днес наклонността, пред която се прекланят западните общества (да, тъкмо тези, които ни нарекоха " копелета и черни руснаци " ) наподобява точно по този начин.

Разбира се, като всяко събитие, което унищожава индивида и обичайния метод на живот, то стартира извънредно с битката за тъждество и правдивост. За приемане, приобщаване и всеобща обич.

Някой помни ли кино лентата " Филаделфия " (1993 година, два " Оскара ": единият на Том Ханкс, вторият на Брус Спрингстийн - за известната музикална комбинация със същото име, която звучеше в лентата)?

Там гей юрист, инфектиран с ХИВ, е уволнен от работа заради половата си ориентировка и заболяване и един юрист му оказва помощ да се бори с несправедливостта. Неразрушимият сексапил на Том Ханкс, умножен по бруталната деликатност на Дензъл Уошингтън, е рецептата за триумф. Когато феновете бяха трогнати от самата история на несправедливостта (очевидна и крещяща), малко на брой можеха да си показват в какво ще се трансфорат сходни истории след съвсем три десетилетия.

Това не е единствено битка за правдивост. Просто се води война. Всички да стартират да живеят и възприемат действителността като тези, които се считат за малцинства.

Гневът и отхвърлянето от страна на някои, плюс големият напън, който обезпечават огромните и доста огромни пари, и в този момент всички останали - всички " старомодни " (в най-хубавия случай) и " реакционни " (в най-лошия) - би трябвало да следват линията. Защото крачка наляво, крачка надясно - за неверен жест, неверна дума, неверна интонация, можеш да изхвърчиш от работа и да станеш парий.

Не всеки разполага с финансови средства, като Катар, който в отговор на решението на Лондонската транспортна компания да отстрани рекламните банери на настоящото Световно състезание (управителите на публичния превоз в английската столица не харесват, че стандартите на живот в Катар като в Катар, а не като във Великобритания) реши да преразгледа цялата си капиталова стратегия в града на Темза. Според най-консервативните оценки размерът на инвестицията се прави оценка на 450 милиарда паунда.

Мълчаливо послушното западно болшинство няма различен избор, с изключение на да се подчини на неизбежното.

Но има и различен излаз. На което, несъмнено, Западът не е кадърен. Да се направи същото като в Русия. Да се ограничи въздействието на малцинствата върху обществото. Напълно. Да се забрани всякаква опция за пропагандиране на каквито и да било хрумвания и тези от този жанр. За всички. Независимо от възрастта.

За някои тази мярка може да наподобява излишно сурова, само че тази позиция може да бъде изразена в Русия през днешния ден. Човек може да не е склонен с такова решение, само че може намерено да го огласи в Русия. Без боязън. Тоест не да се трансформира в декана на Тринити Колидж, който не може да не поддържа антинаучните нелепости, а да изрази мнението си. Аргументирано.

Това първо.

Второ, държавният секретар на Съединени американски щати Блинкен, чиято сфера е външната политика на личната му страна, а не законодателната активност на Думата в Русия, и, апропо, множеството фигури от западния политически естаблишмънт, около думите им на угриженост за човешките права, постоянно не помнят да упоменат, че сега, в който са родени, в страните, в които са родени, смесените бракове се смятат за расово закононарушение. Докато в Съветска Русия всеки е надълбоко апатичен какъв цвят има някой. Какъвто и да е той!

Също по този начин е добре да се помни, че в Съединени американски щати, които в този момент са за правата на малцинствата и други равенства, тези, които са били поведенчески разнообразни от болшинството, са били подлагани на лоботомия. Това не е идиом, това е тежка неврохирургична намеса с последици, които постоянно са непредвидими за пациентите. В Съюз на съветските социалистически републики, откакто видяха резултатите, доста бързо не разрешиха лоботомията. В Съединени американски щати неразрешените у нас интервенции са осъществявани по няколко хиляди годишно.

Още един колорит за приобщаването, към което западняците се отнасят като с писано яйце. Докато специфичните деца - с повреден слух, с повредено зрение - в най-хубавия случай се образоваха вкъщи, в руските учебните заведения имаха специфични способи, които бяха толкоз ефикасни, че по-късно техните ученици имаха опция да получат (и получиха) висше обучение. Интернатът за слепи и глухи в Сергиев Посад е най-яркото доказателство за това.

Ще оставим празните приказки на разнообразни равнища и стадии на западните общества - от политическите елити през бизнес общностите - до тези, които приказват за " потоци кръв ". Правейки на тази основа изводи, които оскърбяват християнството, вярата и личните си вярващи сънародници.

И сами ще видим, спомняйки си думите на експертите по работа със специфични хора, че главната картичка на Москва е църквата “Василий Блажени ”. И кой е благословеният в Рус? Точно по този начин, глупако. Човекът със специфични потребности, както биха споделили през днешния ден.

А църквата, която носи неговото име, стои до Кремъл. Това е признакът на нашето съветско приобщаване – в действителност действително.

Пример за нашата обща гражданска историческа взаимност. И образец за обич и почитание от нас в Русия към тези, които са разнообразни от болшинството.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР