Енергийно силен ден и тази енергия трябва умело да се

...
Енергийно силен ден и тази енергия трябва умело да се
Коментари Харесай

Телецът днес пръска сексапил. Риби, усилията ви ще се увенчаят с успех

Енергийно мощен ден и тази сила би трябвало ловко да се ръководи. Бъдете деликатни в дейностите си и не действайте на инцидентен принцип.

Овен – Вашият опит да извършите промяна на нещо, което смятате, че сте объркали, няма да даде огромен резултат, в случай че не се решите на фрапантни промени. Някаква обстановка ще провокира безпокойствие и неприятно въодушевление. Не приемайте нещата прекомерно съществено.

Телец – Днес се чувствате много самоуверени и доста секси и няма по какъв начин да не привлечете вниманието на другите! Време е за дейности и да предприемете нови динамични начинания. Добър ден за вложение на време и сила в посока възстановяване на връзките ви.

Близнаци – Събитията към вас ще ви оказват помощ да видите къде сте сбъркали и може да решите да измененията позицията си. Не позволявайте на напрежението да диктува държанието ви или внимавайте да не кажете или извършите неща, за които по-късно ще съжалявате.

Рак – Нужно е да се грижите повече за себе си, тъй като многото работа е оставила пръстовите си отпечатъци върху вас. Възможни са дребни недоразумения или различия с някого, най-вероятно член на фамилията или непосредствен човек.

Лъв – В живота ви има някои неща, които не чувствате напълно приемливи, само че в случай че стоите със скръстени ръце, няма да стигнете до на никое място с тази позиция. Мобилизирайте се и поемете ръководството, само че без да поемате прекомерно огромни опасности, с цел да не загубите почва под краката си.

Дева – Връзката с обичания човек е приемлива и няма потребност да се притеснявате за това. Старайте се да бъдете по-отворени към тези, които демонстрират интерес към вас и им дайте късмет да ви завоюват - няма какво да губите.

Везни – Изпълнени сте с доста фантазии и желания, само че е извънредно време да преминете към този момент от доктрина към процедура. Организацията и планирането са главните ключове за довеждането до завършек на това, което желаете да реализирате.

Скорпион – Възникват някои неща, които ви безпокоят, само че през днешния ден ще можете да намерите изобретателни решения с помощта и поддръжката на някой непосредствен човек. Запазете успокоение и това ще ви помогне да избегнете непотребна борба с хората към вас.

Стрелец – Днес не е уместно да рискувате или да взимате значими решения. Всеки ход изисква повече внимание и обсъждане. В персоналния ви живот нещата може да са малко напрегнати и елементарно да се окажете в конфликт с колегата си.

Козирог – На работното място сега преминавате през просперираща фаза, тъй че правете това, което сте правили до момента и не се оставяйте да бъдете дерайлирани от мненията на другите. Няма причина да се оправдавате пред никого и да се чувствате отговорни за вашите решения.

Водолей – Днес ще съумеете да видите нещата по-ясно и да вземете решение какво да предприемете. А по-късно всичко ще се обърне към по-добро. Ще се извършите със самочувствие и елементарно ще подредите живота си, изхвърляйки тези неща, които ви стресират и задържат.

Риби – Не бързайте да се предавате и да се отказвате при първите признаци на проблеми и ще видите, че напъните ви ще се увенчаят с триумф. Тогава ще осъзнаете, че всичките ви терзания и съмнения в действителност нямат съображение в реалност.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР