Енджи Касабие винаги е говорила открито за проблемите си със

...
Енджи Касабие винаги е говорила открито за проблемите си със
Коментари Харесай

Ще се хванете за главите! Енджи Касабие крие тъмно минало със знаков наркобос и сикаджия

Енджи Касабие постоянно е говорила намерено за проблемите си със забременяването. За благополучие, преди 4 години фантазията ѝ за дете се сбъдна. Сега със брачна половинка й – ливанският модел Рабих Ел Зейн, се радват на наследник, който неотдавна означи рождения си ден. На празника са участвали доста близки и другари на фамилията.
Диетоложката обича да глези 4-годишния си правоприемник Райън, само че е строга с него, когато се постанова. Тя има вяра, че младите майки не трябва да се поддават на отрицателна сила, тъй като дребните деца са извънредно чувствителни и попиват всичко. „ Синът ми е спокоен, тъй като и аз съм спокойна. Давам му нужната автономия. Треперенето завърши сега, в който родих! ”, отсича Касабие.
Тя желае да възпита същински мъж и не разрешава необуздано държание на момчето. Учи го да е независим, с цел да може някой ден, когато порасне, да се оправя със размах с житейските провокации.
За Енджи и мъжът ѝ Рабих е значимо да дадат на сина си положително обучение. „ Ако приказваме за благосъстояние откъм учене, това са езиците. Той към този момент приказва и схваща арабски, български и британски. Колкото повече езици, толкоз по-добре! Възпитаваме го още да има религия, тъй като тогава ще има и любов в сърцето си! ”, разяснява гордата майка.
Енджи не крие, че се е сблъсквала с компликации – и със забременяването, и след раждането. Когато бебето се появило на бял свят, тя изпаднала в следродилна меланхолия, макар че новороденото било дълго чакано и доста мечтано. Притеснявала се, че няма да успее да съвместява кариерата и персоналния си живот, че няма да е задоволително добра майка. С дългогодишния й сътрудник Рабих пък се отдалечили прочувствено, тъй като Касабие била прекомерно заета с бебето и с работата си. Все отново съумели да се оправят с рецесията и да останат дружно, макар проблемите.
„ Във всяка връзка в началото има пристрастеност, а след това идва действителността, която може и да не е толкоз розова. Човекът до теб би трябвало да ти бъде поддръжка, да те схваща, да те изслушва ”, споделяла е звездата от „ ВИП Брадър ”.
Тя не ревнува благоверния си, нищо че много постоянно прекарват времето си разграничени в разнообразни страни: „ Хората мислят, че аз доста трептя над него, тъй като е огромен хубавец. Не, не го върша. Съдбата ми го е подарила. Ако реши, ще ми го вземе. Аз не мога да го вържа и не мога да го спра! ”, разсъждава чаровната русокоска.
Енджи има две несполучливи бременности зад тила си. Първия път носи в утробата си близнаци, само че те се раждат прибързано в седмия месец и не оцеляват. „ Може би това тестване ми е пратено от Господ, може би някаква неточност съм направила през живота си. И до през днешния ден ми е тежко, тъй като евентуално можеше да се спасят, само че имаше поредност от лекарски неточности. Докторите въобще не виждаха, че имам контракции ”, разказвала е Касабие, написа ХотАрена.
По време на втората й злощастна бременност медицинските лица още веднъж демонстрират немарливост. Тогава те не виждат, че диетоложката има разширени вени и би трябвало да приема противосъсирващи лекарства. „ Вниманието към пациента е по-важно от парите! Не желая никоя жена да минава през това, което ми се случи! ”, безапелационна е красивата русокоска.
Въпреки че в този момент е заета с майчинството, Енджи не е изоставила работата си на диетолог. Тя е уверена, че главните аргументи за затлъстяването са стресът и неналичието на обич към себе си. Самата тя също страдала от проблеми с храносмилането след загубата на близнаците. Ето какво е споделяла специалистката: „ Стомахът ми се подуваше извънредно. Допитах се до доста гастроентеролози по отношение на моя проблем, само че те ми даваха хапчета, а аз не ги обичам. Опитах оптимално да се пречистя и да трансформира метода си на живот. Сега се храня още по-често. Проблемите при множеството хора идват от мощен стрес. Друга причина е храненето на огромни шпации от време ”
След като се оправя с подуването, тя се пробва да не натоварва организма си с лактоза от млечните артикули. Изключва също захарта и се старае да пие по 3 литра вода дневно, тъй като има податливост към задържане на течности. Откакто следва този режим, Енджи е в по-добра форма от всеки път. Отдавна е свалила и всички килограми, насъбрани през бременността. Тя е изготвила режим и за мъжа си Рабих, който е модел, някогашен „ Мистър Ливан ”, и постоянно се старае да наподобява и да се усеща добре.
Преди да се запознае с сегашния си брачен партньор, Касабие има 3 дълги връзки. Според осведомени една от тях е с един от най-големите подземни босове от близкото минало – Георги Пехливанов, гравитиращ към СИК през 90-те години на предишния век. След това имала връзки със знаков наркобос, който съгласно слуховете вложил над 300 000 лв. в бизнеса. Третата й връзка не е с известно лице. Тя завършва, тъй като красивата докторка хваща някогашния си в изневерява. Диетоложката с ливански корени има вътрешното чувство, че ѝ кръшкат. Интуицията ѝ не я подвежда. „ Научих всичко, тъй като видях известията на телефона му, а годежът ни беше плануван единствено за след 3 дни! Това беше и най-тежката ми разлъка. Явно обаче Господ е желал да ме защищити. С Рабих пък се запознахме инцидентно на вечеря. Няколко месеца ми писа в инстаграм и фейсбук, а аз въобще не му отговарях. Засякохме се на една премиера и тогава започнахме да се срещаме ”, разказвала е Енджи.
Тя остава доста впечатлена от ливанеца, тъй като по това време той се грижи безрезервно болната си майка. Така диетоложката открива, че обичаният ѝ е човек, на който може да се разчита. Впоследствие вършат две сватби – едната в Ливан, а другата в Египет. След 4 години опити за бебе, фамилията се снабдява и с дълго чакания правоприемник Райън, който им дава цялото благополучие, за което са мечтали.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР