Емили Ратайковски изпоти мъжката аудитория с нова порция горещи снимки.

...
Емили Ратайковски изпоти мъжката аудитория с нова порция горещи снимки.
Коментари Харесай

Емили Ратайковски изпоти мъжете с топлес снимки

Емили Ратайковски изпоти мъжката публика с нова порция горещи фотоси. Фотосите са от времето, когато Ратайковски е още бременна, и на тях хубавицата е безусловно гола.

Повод за обявата на фрагментите е първият рожден ден на сина ѝ.  " Честит рожден ден ", гласи постът на 30-годишната изкусителка фотосите в Инстаграм. 
                             

 

Освен на сина си Слай, Ратайковски честити рождения ден и на самата себе си, въпреки нейният рожден дни да е на 7 юни. Вероятно в поздрава брюнетката влага по-дълбок смисъл, визирайки постулата, че една жена се ражда за повторно, когато стане майка.

В края на текста си Емили насочва привет и към дамите с думите: " цветущ ден на дамата на всички ". 

На първото фото бременната Ратайковски се е излегнала на една страна в цялостната с вода вана, като е сложила едната си ръка под коремчето, а другата – върху гърдите си. На втората фотография манекенката театралничи права във ваната, а на третата фотография тя още веднъж е гола, само че този път – седнала на огромен розов стол.

На последния кадър изненадващо се появява очарователният ѝ наследник.

Голотата не е непозната галактика за Ратайковски. Топлес тя е театралничила както преди бременността, по този начин по време и след нея.

Най-доволни от голото тяло на моделката, даже и бременно, са нейните почитатели от мъжки пол. " Великолепно тяло! ", " Толкова горещо, бейби ", гласят част от мненията на разгорещените ѝ почитатели от мъжки пол. 

 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР