Емил Каменов, когото навярно мнозина си спомнят като саботьора в

...
Емил Каменов, когото навярно мнозина си спомнят като саботьора в
Коментари Харесай

Изгониха Емил Каменов, познат като саботьора от Къртицата от сръбския Big Brother

Емил Каменов, който вероятно мнозина си спомнят като саботьора в " Къртицата ", където се открои със своя избухлив характер и изострен език, несъмнено направи стремително завръщане в медийното пространство, осем години след края на шоуто. Сега обаче името му заля не нашата преса, а тази в западната ни съседка, откакто преди ден бе изхвърлен от сръбския еквивалент на " Big Brother ", носещ името " Задруга ". Причина за неговото наложително овакантяване на Белия дом, както назовават имението в Шимановци, населявано от съквартирантите, бе агресивното му държание към различен участник, написа dir.bg.Редица издания предават, че през вчерашния ден рано сутринта в къщата е избухнал развълнуван спор сред двама от мъжете, пребиваващи под нейния покрив, който не след дълго е прераснал в яростна физическа разпра. Очевидно единият от тях е изгубил самоконтрол, заменяйки виковете си по други с юмруци, към които се е включил и сънародника ни, който всички там назовават просто Бугарина. Във видео фрагмент от епизода, появил се след това в обществените мрежи, се вижда по какъв начин Кристиян Голубович и Емил Каменов нанасят безмилостни удари върху Чертич, до момента в който защита безрезултатно се пробва да ги разтърве. Цялата сцена е съпроводена от ужасяващите викове на
Всичко за Вашата сватба
останалите кооператори, молещи конфликтът сред тримата да завърши.

След проявеното принуждение двамата риалити герои са били дисквалифицирани, получавайки указания мигновено да изоставен постройката на продукцията, в която нищо не остава неусетно поради множеството камери, разпръснати из нея. На изхода обаче те били посрещнати от представители на органите на реда, които ги арестували. Часове по-късно обаче ги освободили, тъй като против тях нямало да бъдат повдигнати публични обвинявания, които да доведат до правосъдно дело. Излизайки от полицейския сектор в Печинци, извън ги чакал кореспондент, подготвен да чуе обяснението им за аргументите, довели го грозната битка.

" Съжалявам, че разреших да бъда предизвикан ", споделя Голубович, който сервира опрощение за обстановката, разяснявайки, че е подхванал крайните си дейности за да отбрани различен участник от предаването. По думите му Чертич, който разказва като садист, редовно е подлагал всички на душевен тормоз.

На изпадналия в недружелюбност мъж въпреки всичко ще бъде наложена санкция, която той още не знае по какъв начин ще заплати, тъй като сега с бременната му половинката приготвят женитба, а по-голямата част от хонорара му е бил даден авансово. Въпреки това Кристиан не губи вяра, че със сръбския медиен магнат Желко Митрович ще съумеят да се договорят.

Всичко за Вашата сватба
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg