Емил Чолаков не издържа и година далеч от телевизията. В

...
Емил Чолаков не издържа и година далеч от телевизията. В
Коментари Харесай

Емо Чолаков ще работи на две места

Емил Чолаков не устоя и година надалеч от малкия екран. В края на април 2019-а той напусна bTV, а тези дни от Нова ТВ оповестиха, че е почнал работа в тяхното шоу „ Един за друг”, което потегля от 22 февруари. Това е риалити за двойки, които ще живеят под общ покрив, а любовта им ще бъде подлагана на разнообразни тествания.

„ Мамо, отново сме по телевизията”, разгласи в присъщия си закачлив жанр Емо Чолаков в първото си тв изявление откакто бе оповестено, че точно той ще бъде водещ на предаването. Името му се пазело в загадка безусловно до последния миг. Дори Виктор Николаев и Аделина Радева – водещите на утринния блок на Нова „ Здравей, България”, където той даде изявлението, не знаели с кого ще беседват. Казали им единствено, че техен посетител ще е „ новият водещ”. Научили името му едвам когато PR-специалистите на Нова го оповестили публично в общественото пространство.

Още през есента стана ясно, че Емо Чолаков изпитва жестока носталгия по телевизионната популярност. Говори се, че откакто напуснал Би Ти Ви, синоптикът е стартира работа по специалността си на летище „ София”, от която печелел доста повече в сравнение с от медията. Но не можел да прежали светлините на прожекторите. Известно време се навърташе към остарялата си работа, само че по този начин и не се завърна на екран там. Затова пък към този момент има опция да се изяви на ново равнище – като водещ при съперниците от Нова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР