Емблематичният производител на субкомпактни автомобили smart, който вече е част от гиганта

...
Емблематичният производител на
субкомпактни автомобили smart, който вече е
част от гиганта
Коментари Харесай

Concept #1 : Бъдещето на smart хич не е малко

Емблематичният производител на субкомпактни коли smart, който към този момент е част от колоса Geely Automobile Group, представя по време на IAA MOBILITY в Мюнхен първата си изцяло нова концептуална разработка Concept #1, благодарение на която показва част от дизайн решенията, които можем да очакваме в близко бъдеще от марката.

Concept #1 е предходник на първата кола в модерната история на марката, който следвайки настоящото развиване на автомобилната промишленост, ще бъде SUV с електрическо задвижване.

"Отбелязваме извънредно важен момент със smart Concept #1, който е предшественик на новото smart поколение ", разяснява Даниел Лескоу, вицепрезидент на подразделението Глобални продажби, Маркетинг и следпродажбено обслужване на smart Automobile. "Тази съвсем серийна разработка е вълнуващо предястие за това, което нашите клиенти могат да чакат от марката smart. Новият smart Concept #1 е първи поглед към нашата визия за нова и устойчива подвижност ".

Четириместният smart Concept #1 е с основни габарити дължина 4290 мм, широчина 1910 мм и височина от 1698 мм, междуосието е 2750 мм, а от компанията споделят, че серийната му версия ще бъде с петместен интериор.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР