Специалните камиони Mercedes Benz ще бъдат представени с девет експоната

...
Специалните камиони Mercedes Benz ще бъдат представени с девет експоната
Коментари Харесай

Mercedes Benz Unimog: Мощност в гората

Специалните камиони Mercedes Benz ще бъдат показани с девет експоната Unimog на 18-ата конференция на Съвета на попечителите за работа в горите и технологиите в горското стопанство (KWF), която ще се организира от през днешния ден до 22 юни 2024 година в Шварценборн, Хесен. Unimog могат да бъдат изпитани статично и в практическа приложимост на щанда на Mercedes Benz Special Trucks F0 315.

Unimog води началото си от горския и селскостопанския бранш и към момента е крепко затвърден там през днешния ден. Под тазгодишното мото на комерсиалния панаир „ Изживейте горското стопанство “, компактните транспортни средства Unimog със задвижване на всички колела с разнообразни, насочени към практиката комбинации от устройства от продуктовата гама на многочислени сътрудници на устройства показват своите благоприятни условия в екологичното и щадящо почвата ръководство на горите като за общинско прилагане.

Освен всичко друго, Unimog транспортьор на съоръжение U 535 ще бъде демонстриран с челен и заден машинален повдигач от AS Baugeräte, както и самосвална платформа със стоманени странични стени и приставка за шредер. Отзад е инсталиран и барабанна дробилка Eschlböck Biber 84, която се задвижва посредством механичния заден ВОМ на Unimog. Благодарение на своята широчина на засмукване от 1,22 метра, тя е подобаваща за накъсване на отрязъци от шубраци, летви и трупи с диаметър на ствола до 60 сантиметра.

Франциска Кузумано, началник на Mercedes-Benz Special Trucks споделя - „ Unimog е потвърден експерт в горското стопанство от над 70 години. Ние се гордеем с това и го представяме на конференцията на KFW с новаторски решения за ръководство на горите и дърводобив, само че и като скъпи поддръжници в превъзмогването на актуалните провокации като горски пожари или наводнения, тъй че Unimog дава значим принос за опазването на гората като естествена, икономическа и рекреационна зона. “

Unimog U 430, също изложен в Шварценборн, обезпечава бърза промяна на устройството с помощта на своите четири стандартизирани интерфейса за закрепване. Устройствата могат да се ръководят благодарение на новата операционна система Uni Touch с плъзгаща се централна подпора и самостоятелно задаваеми бутони посредством 10,5-инчов или 26-сантиметров сензорен екран. В допълнение към ергономичните усъвършенствания, Uni Touch разрешава на потребителите да ръководят устройствата по-ефективно, като вършат подобаващи настройки за съответното работно задание и резервират повтарящи се процеси.

Друг U 535 е оборудван с челен и заден повдигач от Söder, самосвално легло и приставка за рязане. Той показва опциите си като транспортно средство за поддръжка на горско стопанство и превозване на дървесина с машинален горски мулчер, инсталиран начело на транспортното средство и товарен кран за дървесина с грайфер от Steindl-Palfinger (STEPA) откъм гърба. Горският мулчер, който е с обща широчина 2500 милиметра, има диаметър на ротора от 550 милиметра и работна широчина от 2110 милиметра. Кранът за товарене на дървен материал откъм гърба има надвес от 1300 милиметра.

Рискът от горски пожари и други рискови събития като стихии и наводнения непрестанно нараства. Поради тази причина U 5023 TLF W може да се преглежда като незаместим асистент при оказване на помощ при бедствия. Пожарният камион-цистерна от високопроходимата серия Unimog се предлага с двойна кабина и противопожарна каросерия от производителя Schlingmann. Като автомобил със задвижване на всички колела, той е предопределен за потребление в кръстосан терен и е особено оборудван за битка с горски и растителни пожари. Той гази до 1,5 м водно затруднение, което ви разрешава да шофирате през сложен терен с кални, меки или пясъчни повърхности, само че също и през реки. Това прави допустимо безпрепятственото потребление на Unimog, даже в региони с наводнения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР