Емблематичният фонтан Момчето с рибката“, намиращ се пред сградата на

...
Емблематичният фонтан Момчето с рибката“, намиращ се пред сградата на
Коментари Харесай

Още един от емблематичните фонтани в Благоевград е възстановен

Емблематичният шадраван „ Момчето с рибката “, намиращ се пред постройката на Минералната баня в централна градска част на Благоевград, към този момент работи.

Служители на Оперативна програма „ Благоевград строй ремонт “ към Община Благоевград са възстановили счупени детайли, почистени са филтрите и помпите, а дъното на оборудването е боядисано. На място е сложено и особено осветяване, ориентирано към водостока.

Това е третият шадраван, който е възобновен в границите на по-малко от месец, по предписание на кмета Илко Стоянов.

В края на м. юни бе приключен ремонтът на шадравана пред постройката на Български пощи в ЦГЧ, а преди седмица беше пуснат в употреба и този в Градската градина, който години наред не функционираше.

Около всички фонтани в града, където сега няма инсталирани камери, следва такива да бъдат сложени, за предварителна защита на вандализъм.

Кметът Илко Стоянов и неговият екип водят поредна политика за развиването на Благоевград като хубав европейски център.

Община Благоевград приканва жителите и гостите на града за отговорно отношение и запазване на общинската благосъстоятелност! При видяни нередности, включително вандалски актове, сигнали могат да бъдат подавани на дежурните горещи телефонни линии – 073/88 44 34, 073/ 88 44 06 или 112.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР