Елвира, една от най-невинните участнички в романтичното риалити Ергенът напусна

...
Елвира, една от най-невинните участнички в романтичното риалити Ергенът напусна
Коментари Харесай

Елвира от Ергенът си намери мъж

Елвира, една от най-невинните участнички в сантименталното риалити " Ергенът " напусна предаването, само че по-късно в живота ѝ се случиха куп чудеса. " Най-голямата премия за мен беше, че тръгвайки си от предаването, разбрах че не съм оставила неприятни усеща у нито една от участничките ", съобщи в студиото на " Тази събота " тя. „ Изпуснах ергена, само че за себе си съм победител, тъй като преборих всичките си страхове и излязох нов човек ", описа брюнетката.

" Страхувах се по какъв начин ще се показва, опасявах се да не отчайвам родителите си и себе си – и един ден като се виждам по малкия екран, да не бъда разочарована ", сподели тя. Елвира не пропусна да разяснява реакциите на останалите, когато показа в предаването, че е девствена, написа Хотнюз. " Не съм го споделяла с други хора, тъй като мислех, че ще бъде обект на насмешки и си го пазех за себе си. Но откакто в предаването се повдигна тематиката, имах няколко секунди да отвръщам и нямаше по какъв начин да излъжа.

Много се опасявах, по какъв начин ще реагират хората. Щастлива съм, че го споделих, тъй като получавам доста поздравления от дами и мъже, които са в същото състояние и се срамят ", сподели тя. " Аз към този момент срещнах мъж в живота си. Много е благ, грижлив. Подкрепя ме доста, схваща ме ", показа Елвира. " Познавахме се преди предаването, само че нямахме връзка. Той е футболен анализатор в английска компания ", добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР