Елизабет Хърли показа своята гореща страна в поразителна секс сцена

...
Елизабет Хърли показа своята гореща страна в поразителна секс сцена
Коментари Харесай

Елизабет Хърли на 58: Разкошна и смела участва в секс сцена, режисирана от сина й

Елизабет Хърли сподели своята гореща страна в поразителна секс сцена в първия филмов откъс на режисьорския дебют на нейния наследник Дамян. 

„ Строго поверително “ демонстрира по какъв начин 58-годишната актриса се разгорещява с друга жена в подиуми, снимани и режисирани от нейния наследник , който е модел и новак режисьор. 
                             

Мистериозната драма наблюдава по какъв начин Миа (изиграна Джорджия Лок) е въвлечена в „ свят на секс, лицемерие и изменничество “, до момента в който се пробва да разкрие мистерията към самоубийството на най-хубавата си другарка Ребека. 

В филмовия откъс героинята на Елизабет, Лили, е съблазнена от Наташа , изиграна от младата актриса Пиър Чиравара. 

Дамян описа пред PEOPLE, че майка му Елизабет е „ дала обещание “ да взе участие в първия му филм преди години и когато този миг настъпил, тя зарязала всичко, с цел да се включи. 
                             

Той споделя: „ Беше наслаждение да пристигам на работа и да се оправяме с това всеки ден дружно. Имахме единствено 18 дни, с цел да заснемем целия филм, тъй че телепатията ни като близнаци беше скъпа от самото начало. Да работя неуморно дружно с подобен предан и надарен актьорски състав беше в действителност вдъхновяващо. Много съм признателен на всички за доверието и вярата в мен ” 

 Дамян похвали майка си, че е спазила обещанието си да взе участие в първия му игрален филм. 

Елизабет не за първи път взе участие в някой от плановете на сина си. Тя хвърча до Сейнт Китс и Невис за късометражния му филм „ Момчето на плажа “. 
                             

През 2018 година тя разкри, че тайният фотограф зад нейния видимо безконечен поток от изявления в Instagram по бикини в действителност е нейният наследник. Сянката на Дамян даже се вижда на някои от фрагментите, където тя е на плажа по бански.   

Дамян, който е отгледан от майка си и някогашния ѝ сътрудник Арун Наяр, следва нейните стъпки и желае да стане артист. Той има функции в австралийска сапунка и американска драма. 

Баща му е американският предприемач и кино продуцент Стив Бинг , който се самоуби през 2020 година, скачайки от 27-ия етаж на кооперацията си в Лос Анджелис. 
                             

,,Строго конфиденциално ” ще бъде пуснат в кината и на Prime Video на 5 април. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР