Елена Цветанова е новият изпълнителен директор на Любословие.бг.Тя е управител

...
Елена Цветанова е новият изпълнителен директор на Любословие.бг.Тя е управител
Коментари Харесай

Елена Цветанова е ноивят изпълнителен директор на Любословие.бг

Елена Цветанова е новият изпълнителен шеф на " Любословие.бг ".

Тя е шеф на изпитателни лаборатории РВС ЕООД- Лаборатории за изпитване на храни, води,фуражи и биологични материали от животни.Участва в редица български и интернационалните мероприятия, свързани с сигурността и качеството на храните.Председател е на Съюза на производителите на комбинирани фуражи  и зам. ръководител на Сдружението за налична и качествена храна. Участва в управителния съвет на Съюза по хранително-вкусова индустрия, където от няколко години издават списание " Храната на 21 век ".

Завършила е публицистика в Нов български университет. От 2015 година се занимава с сигурността на храните и фуражите в България. Участва в разнообразни български и интернационалните мероприятия, свързани с качеството и сигурността на фуражите и храните.

Към екипа се причислява и нов създател - Тодор Васев, магистър по научна специалност Рекламен мениджмънт и образен брандинг (Бранд мениджмънт) в Нов български университет. Бизнес доброволец и наставник на възпитаници, студенти и хора, които желаят да придобият нова визия за света към тях. Участвал в редица благотворителни начинания и изявленията, отдадени на бизнес нововъведенията и нетрадиционните похвати в рекламата. Той ще поеме своя графа за ИТ, нововъведения и други настоящи софтуерни тематики.

Членовете и екипът на медията на пожелават триумф на новото управление, авторския екип и на Управителния съвет.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР