Елена не спечели сърцето на Евгени Генчев, но ще се

...
Елена не спечели сърцето на Евгени Генчев, но ще се
Коментари Харесай

Валерия си тръгна с Евгени, но коя наистина спечели Ергенът

Елена не завоюва сърцето на Евгени Генчев, само че ще се окаже същинската победителка от риалитито.

Татуираната кокона се скъсва да популяризира най-различни артикули. Това, несъмнено, носи на редакторката солидни доходи. Нещо, с което победителката Валерия не може да се похвали. От близо месец Елена е заливана с предложение да стане рекламно лице на техните марки, написа столичен ежедневник.
-->
Редакторката съвсем всеки ден промотира най-различни артикули - обувки, дънки, аксесоари. Елена е търсена от най-големите компании. А повода е доста елементарна - тя се трансформира в фаворитка на феновете със своята откровеност. Едва ли главната упоритост на Елена е била да бъде рекламно лице на десетки марки. Но откакто не съумя най-малко към този момент да грабне сърцето на Евгени, това си е някаква разтуха. А победителката Валерия не е търсена от никого и промотира единствено своя подслон за бездомни кучета. Напоследък пък се заприказва, че сред моделката и пианиста Евгени има търкания и двамата си дават къса отмора един от различен. 

„ Не съм с разрушено сърце. Затворила съм страницата с Евгени, изключително откакто изгледах епизодите. Чувствам се даже победителка, откакто видях някои неща. Няма връщане обратно “, изясни неотдавна в изявление Елена. Тя схваща, че ще е част от шоуто, в последния миг. Получава позвъняване с позитивен отговор 3 седмици преди да стартират фотосите. Елена признава, че е чела специфична книга за подготовка. „ Тя е на американски влогъри, които са изгледали всички серии на предаването зад Океана - 24 сезона. Научих доста облици. Това ми оказа помощ ужасно доста “, добави още редакторката. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР