елекционерът на мъжкия ни национален отбор Росен Барчовски определи групата

...
елекционерът на мъжкия ни национален отбор Росен Барчовски определи групата
Коментари Харесай

Барчовски определи групата за първия мач в Сараево

елекционерът на мъжкия ни народен тим Росен Барчовски дефинира групата от 12 баскетболисти, на които ще разчита в първия мач от ноемврийския прозорец на квалификациите за Евробаскет 2022.

Тимът ни е в Сараево в специфичен „ балон “, който размени нормалния формат на квалификациите на семейства и посещение. Заради пандемията с ковид Ковид-19, подготовката и мачовете ще се проведат при цялостна изолираност и противоепидемични ограничения. По стратегия България трябваше да гостува на Босна на 26.11, и да одобри Гърция на 29.11, само че вместо това ще има два мача в Сараево.

Тази вечер " лъвовете “ ще излязат в 22:00 часа против Босна и Херцеговина. За този мач от групата от 15 състезатели отпаднаха Цветомир Чернокожев от словашкия Левице, Деян Карамфилов от Рилски състезател и Николай Стоянов от Берое.

Добрата вест е, че след следващите PCR проби, всички играчи са разполагаем и няма позитивни за Ковид-19 резултати.

На 29 ноември в 19 ч. нашите ще излязат против Гърция. „ Елините “ също ще са без играчите си от тимове от Евролигата.

И двата дуела ще бъдат излъчени директно от БНТ3.

В момента България е на второ място в класирането в група Н с актив от победа и загуба. Същият баланс имат и босненците. На върха е Гърция, която е с две победи. ЛАтвия е на четвърто място с две провали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР