Електроразпределение Юг“ обяви готовност за зимата. Извършена е инспекция на

...
Електроразпределение Юг“ обяви готовност за зимата. Извършена е инспекция на
Коментари Харесай

Електроразпределение Юг“ обяви готовност за зимата

„ Електроразпределение Юг “ разгласи подготвеност за зимата. Извършена е ревизия на над 13 хиляди трафопоста и основни станции. Вече са почистени над 620 километра просеки по въздушните линии приблизително и ниско напрежение. Подменени са също повече от 3 хиляди стълба и над 260 километра проводници, осведомиха от ЕVN.


За работа при рискови условия в зимните месеци сдружението разполага и с над 384 високопроходими автомобила, с 30 високопроходими автовишки и друга техника, както и с 5 центъра за кабелни лаборатории.

За бързи реакции при положение на повреда ще се употребяват също мобилни елементи. На разположение ще бъдат и 4 мобилни трафопоста като посредством тях ще се реализира по-добра техническа действеност. Те ще се употребяват и за по-бързо възобновяване на зареждането при нужда.

От „ Електроразпределение Юг “ акцентират още, че за оправянето с спешни обстановки през зимата, сдружението ще разчита и на положителното взаимоотношение на своите районни диспечери и ръководители на звена с локалните управляващи в лицето на регионалните шефове, общините и териториалните дирекции „ Гражданска отбрана “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР