Телевизионният водещ Рос Хътчинсън даде на баща си Робин най-добрия

...
Телевизионният водещ Рос Хътчинсън даде на баща си Робин най-добрия
Коментари Харесай

„Дарих бъбрек на моя отчужден баща – сега сме по-близки от всякога“

Телевизионният водещ Рос Хътчинсън даде на татко си Робин най-хубавия подарък за Деня на бащата – животоспасяващ бъбрек.

The Метеорологът на ITV Тайн, Тийс и Бордър подариха своя орган през ноември предходната година, откакто и двата бъбрека на татко му отхвърлиха. Но за Робин Хътчинсън да се събере още веднъж със сина си беше най-хубавият подарък от всички.

„ Едно от странните и най-красиви неща в случилото се е, че с трансплантацията приказваме още веднъж “, той споделих. „ Това е нещо, което оценявам даже повече от приемането на бъбрека. Това значи, че още веднъж имам сина си, което е най-красивото нещо. “

Родителите на Рос се развеждат, когато той е на 13 години и той се отделя от татко му, когато той стана възрастен. Но когато измежду неговите братя и сестри се разчу, че 65-годишният Робин е в болница и се нуждае от бъбречна трансплантация, той незабавно предложи да помогне, в случай че може.

„ Не бях в постоянен контакт с баща, до момента в който растях, само че нямаше никаква неприязън “, сподели Рос, 41. „ Прос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР