Джо Алвин най-накрая наруши мълчанието си относно последния албум на

...
Джо Алвин най-накрая наруши мълчанието си относно последния албум на
Коментари Харесай

Изявление от пет думи на бившия Джо Алуин на Тейлър Суифт, докато той спира теорията за феновете на Swiftie

Джо Алвин най-сетне наруши мълчанието си по отношение на последния албум на Тейлър Суифт, за който почитателите спекулират, че е посипан с кимвания към техните предходна връзка.

33-годишният английски артист, фамозен с функциите си във всепризнати части от този интервал като The Favorite и Mary Queen Of Scots, беше сантиментално обвързван с поп суперзвездата в продължение на солидни шест години до раздялата им през 2023 година.

Алвин, който скрито си сътрудничи със Суифт за осмия й албум Folklore, спечелил Грами, под псевдонима Уилям Бауъри, още веднъж се оказва в центъра на спекулациите, защото новият запис на Суифт, The Tortured Poets Department, наподобява загатват за общата им история.

Петата ария от албума, обичайно място за най-сърдечните песни на Swift, е озаглавена So Long, London. Текстът му допуска сватбени камбани, които в никакъв случай не бият, с реплики като „ Ти се закле, че обичаш, мен, само че къде бяха уликите, аз умрях на олтара в очакване на доказателството “ и показва скръбта на Су...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР